Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oproštajni intervju

VIDEO Veliki Ademijev intervju: Javio mu se Kovačić, a Petković je poručio: "Uzmi pare i vrati se"

Dinamo je objavio veliki oproštajni intervju Ademija prije polaska u Kinu.

Arijan Ademi (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Protekli vikend bio je jako emotivan za igrače i navijače Dinama. Maksimir je napustio Arijan Ademi, legendarni kapetan Dinama.

Ademi je odlučio otići u Kinu gdje je dobio ugovor kojeg nije mogao odbiti, ali ostavio je otvorena vrata i najavio vrlo mogući povratak u klub.

Dinamo je objavio veliki oproštajni intervju Ademija prije polaska u Kinu, a javili su mu bivši suigrači: Mateo Kovačić, Arijan Ademi, Mislav Oršić i Dominik Livaković.

''Ej, kapetane! Znam da je tebi sigurno teže, ali ni nama ostalima nije svejedno. Ne vjerujem da će ti itko biti zahvalan koliko smo zahvalni mi suigrači, zbog svega što si mi dao na terenu, a pogotovo što si mi dao van terena. Siguran sam da ovo nije naš kraj, želim ti svu sreću. Uzmi pare i vrati se'', rekao je Petković.

Zlatko Dalić i Ivica Olić VIDEO Važan igrač Vatrenih otpada za Wales, a znaju se i dvije opcije za desno krilo divider

''Aki, prijatelju moj. Hvala ti na ovih zadnjih par godina. Ti si bio naš vođa, vođa ove generacije, bio si autor svih naših uspjeha. Nadam se da ćemo se opet naći za neko vrijeme. Prijatelju, sretno ti tamo, poruka'', dodao je Livaković.

''Aki, brate moj. Drago mi je što sam mogao biti jedan mali dio tvoje veličanstvene karijere u Dinamu i što te mogu nazvati svojim prijateljem. Jako se dobro poznajemo i znam koliko ti je stalo do Dinama, koliko voliš ovaj klub i znam da ti neće biti lako napustiti ga. Kroz svoju karijeru u Dinamu pokazao si kako se treba ponašati igrač Dinama, kako treba izgledati kapetan Dinama.

Uvijek si bio borben, imao si strast i ono najbitnije - nema predaje. Hvala ti što si mlađima pokazao kakav treba biti na terenu i van terena, i kako izgleda jedan kapetan Dinama. Želim tebi i tvojoj obitelji sve najbolje u budućnosti i nadam se da se vidimo uskoro'', poručio mu je Kovačić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider