Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Talijanski mediji tvrde

Velike promjene u sastavu Italije: Je li ovo početna jedanaestorka za Hrvatsku?

Hrvatska i Italija sastaju se u ponedjeljak u posljednjoj utakmici grupne faze Eura.

Luciano Spalletti (Foto: Afp)

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak protiv Italije od 21.00 u Leipzigu igra posljednju utakmicu grupne faze Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj.

Nakon dva razočaravajuća rezultata, spas tražimo protiv Azzurra koji također ne miruju uoči posljednjeg kola grupne faze. Talijanima je dovoljan i bod, ali teško je kalkulirati u ovakvim utakmicama.

Izbornik Dalić sprema promjene za odlučujuću utakmicu, prema posljednjim informacijama, Mario Pašalić sigurno upada u prvi sastav, dok izbornik još promišlja o nekoliko pozicija.

Hrvatska - Albanija Susjedi bjesne zbog posljednje odluke UEFA-e: Srpski tabloid zgrozio naslovom divider

Mediji s Čizme su se raspisali o sastavu za dvoboj s Vatrenima, a čini se da će Federico Dimarco ipak biti spreman za ogled protiv Vatrenih.

Osim Darmiana, navodno se Spalletti odlučio na velike promjene u veznom redu. Tako će na klupi ostati Frattesi, Pellegrini i napadač Scamacca, a umjesto njih uskaču Cambiaso, Cristante i Retegui.

Vjerojatni sastav Italije za ponedjeljak: Donnarumma – Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco – Jorginho – Cambiaso, Cristante, Barrella, Chiesa - Retegui.

Pep Guardiola FOTO Pep Guardiola nije mogao odoljeti ljepotama Hrvatske: Vratio se u grad koji ga je očarao divider

Kako će Vatreni proći u osminu finala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider