Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
debitirao i mađar

Velika predstava Hajduka na pripremama: Livaja zabio prvi, Krovinović sve oduševio

Trener Mislav Karoglan je u Umag doveo 28 igrača, a u prvoj utakmici je zaigralo njih 24.

Laszlo Kleinheisler (Foto: Goran Sebelić/Cropix)

Nogometaši Hajduka svladali su s 3-0 (1-0) slovenski Aluminij u prvoj pripremnoj utakmici odigranoj u utorak u Umagu, gdje se vodeća momčad Hrvatske nogometne lige nalazi na priprema uoči drugog dijela sezone.

Prvi pogodak postigao je kapetan Hajduka Marko Livaja u 30. minuti. Za 2-0 je u 61. minuti strijelac je bio 19-godišnji branič Dominik Prpić, koji se tijekom zimske stanke vratio u Split s posudbe u slovenskom Radomlju. Konačnih 3-0 u 72. minuti je postavio Filip Krovinović, koji je bio asistent kod drugog pogotka.

Trener Mislav Karoglan je u Umag doveo 28 igrača, a u prvoj utakmici je zaigralo njih 24.

Ivan Leko Ivan Leko kvari Hajduku veliki posao? Želi dovesti igrača kojeg se povezivalo sa Splićanima divider

Protiv osmoplasirane momčadi slovenskog prvenstva utakmicu su započeli Lučić, Moufi, Elez, Uremović, Sigur, Kalik, Žaper, Kleinheisler, Sahiti, Livaja i Dajaku.

U drugom poluvremenu su na teren izašli Lovre Kalinić, Mikanović, Prpić, Šarlija, Hrgović, Odjidja, Pušktas, Krovinović, Skoko, Brajković i Čuić.

Od 63. minute je umjesto Skoke zaigrao Nikola Kalinić, a u 75. minuti je Brajkovića zamijenio 16-godišnji kadet Bruno Durdov.

Do početka drugog dijela prvenstva Hajduk će odigrati još tri pripremna dvoboja: 12. siječnja protiv mađarskog Fehervara, 17. siječnja protiv slovenskog Kopra te 20. siječnja protiv poljskog Slaska.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider