Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"vrijeme je za novu avanturu"

Bolan udarac za Barcelonu: Najveća nada La Masije napustila klub i potpisala za PSG!

Barcelonina škola La Masija ostala je bez jednog od najvećih talenata - Xavija Simonsa.

Xavi Simons u PSG-u (Foto: Twitter PSG) (Foto: Twitter PSG)

Jedna od najvećih nada planetarno popularne nogometne škole La Masije, Xavi Simons, iznenadio je mnoge, prije svega Katalonce, objavom na društvenim mrežama da napušta Barcelonu! Nekoliko sati kasnije, objavljeno je da je potpisao za PSG.

Riječ je o 16-godišnjem Nizozemcu, koji je slovio kao najveća nada kluba u mlađim uzrastima, te kao nasljednik poznatijeg Xavija Hernandeza.

Simons je sam objavio vijest da napušta klub, te se dirljivim pismom zahvalio navijačima i svima koji su ga podržavali u Barceloni.

"Danas mi nije lako. Reći zbogom je jedna od najtežih stvari u životu i danas je red na meni da se oprostim od svog doma, obitelji i života otkako znam za sebe. Ostvario mi se san kada sam prije devet godina po prvi put na sebe navukao dres Barcelone. Svi u La Masiji su cijelo vrijeme bili uz mene, svakog dana.

Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +6 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)

Iako mi je samo 16 godina, osjetio sam ljubav stotina, tisuća navijača Barcelone koji su željeli da ostanem na Camp Nouu. Hvala vam svima iz sveg srca. Zauvijek ću čuvati uspomene na ovaj period svog života.

Za mene kreće nova, uzbudljiva avantura, a ovaj klub, ljude iz Barcelone i navijače ću uvijek nositi u srcu. Forca Barca", napisao je Simons.

Nekoliko sati nakon objave mladić je u Parizu potpisao ugovor s francuskim prvakom. Njegov zastupnik je "super agent" Mino Raiola, te ovakav rasplet situacije ne iznenađuje s obzirom na njegov odličan odnos i suradnju s PSG-om.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider