Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludnica uoči utakmice

Perišić i igrači Tottenhama šokirani u sitne sate: Pogledajte što su im priredili fanatični navijači Marseillea

Marseille dočekuje Tottenham u posljednjem kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka...

Navijači Marseillea (Foto: Afp)

Na Velodromeu će biti možda i najvatrenije u posljednjem kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka. Tudorov Marseille dočekuje Perišićev Tottenham. Nema sumnje da će frcati iskre.

Marseille treba pobjeda da bi se plasirao u drugi krug Lige prvaka, što mu nije pošlo za rukom već jako dugo. Engleze čeka pakao, atmosfera u najvećem francuskom lučkom gradu napaljena je do maksimuma. 

Nogometaši Tottenhama sinoć su doživjeli neugodnu situaciju. Dok su mirno snivali, navijači OM-a priredili su vatromet ispred njihovog hotela kako bi im ometali san.

Fanatični navijači Marseille ispalili su svoj pirotehnički arsenal u čak tri navrata; u 1, 3 i 5 sati. Igrači Tottenhama nisu se baš naspavali.

Francuski mediji javljaju da su Englezi bili šokirani, a tek ih čeka pakao na Velodromeu. Navijači Marseillea pripremaju spektakularnu koreografiju na južnoj tribini. Nema sumnje da će navijanje biti gromoglasno, nadajmo se bez incidenata.

Francuska policija dobro je čuvala engleske navijače, bilo je incidenata, bacani su i suzavci, ali bez većih posljedica dovela ih je do stadiona.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider