Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
društvene mreže gore

Vatreni čestitaju Modriću: Bivši kapetan poslao emotivnu poruku svom nasljedniku

Društvene mreže su pune čestitki Luki Modriću, dobitniku nagrade za najboljeg nogometaša svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi hrvatski reprezentativci čestitali su na društvenim mrežama svom kapetanu Luki Modriću na osvojenoj nagradi za najboljeg svjetskog nogometaša.

Među njima je i jedan bivši reprezentativac, koji, doduše, i nije toliko bivši. Darijo Srna, dugogodišnji kapetan kojeg je naslijedio upravo Modrić, i dalje je često uz reprezentaciju, koju je posjetio i za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji.

''Luka Modrić! Zasluženo prvi, najbolji, iznad svih! Sad i za sva vremena… Ponosan sam što smo dijelili najbolje godine moga nogometnog života. Uvijek prvi, uvijek na zemlji, učinio si nas većima nego što jesmo. Tako to rade najbolji od najboljih! Kapa do poda Grande!'', napisao je Srna na Instagramu.

"Čestitke najboljem igraču na svijetu!", napisao je Danijel Subašić, Modrićev sugrađanin, jedan od reprezentativne "zadarske dice".

"Čestitam majstore! Sve si zaslužio i cijela Hrvatska se ponosi tobom! Hvala ti na svemu kapetane, uvijek uz tebe", napisao je Ivan Rakitić.

''Čestitke najboljem igraču svijeta, našem Luki Modriću, nestvarno je da najbolji igrač svijeta dolazi iz male Hrvatske i zato svi skupa budimo ponosni na našeg kapetana koji nam je svima pokazao kako se svi snovi mogu ostvariti uz puno truda i odricanja. Bravo prijatelju, brate, suigraču... Bravo Luka'', napisao je Vedran Ćorluka, njegov suigrač još iz zaprešićkog Intera.

''Nema se vise šta napisat... ova nagrada je posebna priča! Svaka čast'', poručio je Dejan Lovren.

''Luka, čestitke na velikoj nagradi - zaslužio si to svojim znanjem, radom i ovogodišnjim uspjesima. Svaka čast!'', napisao je Mario Mandžukić.

"Jednostavno najbolji! Čestitke Luka", poruka je izbornika Zlatka Dalića.

U jednom od komentara ispod prigodne Modrićeve objave oglasio se i Novak Đoković.

"Bravo Luka, zasluženo majstore, neka je sa srećom", poručio je ponajbolji svjetski tenisač, koji je često slao poruke podrške Vatrenima tijekom Svjetskog prvenstva.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider