Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prvorazredno iznenađenje

Vaterpolska senzacija nad senzacijama: Jug Adriatic osiguranje izgubio u Šibeniku!

Mladost i Jug AO su na vrhu ljestvice sa po 30 bodova iz 11 utakmica. Treći je splitski Jadran s 27 bodova, a riječko Primorje EB na četvrtom je mjestu s 21 bodom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vaterpolisti šibenskog Solarisa potpuno su neočekivano u četvrtak na bazenu na Crnici svladali izrazito favorizirani dubrovački Jug Adriatic osiguranje s 11:8 (2:1, 4:2, 2:3, 3:2) u utakmici 12. kola prvenstva Hrvatske za redoslijed od 1. do 6. mjesta.

Antun Goreta s četiri pogotka i Jerko Penava s tri gola bili su najefikasniji igrači domaće momčadi, a vratar Marin Šparada imao je 12 obrana.

Najbolji strijelac Juga AO bio je Loren Fatović s četiri pogotka, a dva je postigao Hrvoje Benić. Toni Popadić obranio je 15 od 26 udaraca.

Bio je to prvi poraz Juga ove sezone u prvenstvenim utakmicama i loša najava za momčad Vjekoslava Kobešćaka uoči subotnjeg derbija s Mladosti u Zagrebu.

Mladost i Jug AO su na vrhu ljestvice sa po 30 bodova iz 11 utakmica. Treći je splitski Jadran s 27 bodova, a riječko Primorje EB je na četvrtom mjestu s 21 bodom. Po 18 bodova imaju šibenski Solaris i splitski Mornar BS.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider