Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
klub izdao priopćenje

Varaždin stao u obranu svog igrača i poručio Hajduku: ''Sve se vidi iz snimke, ne znamo zašto ste prijavili Juricu''

NK Varaždin izdao je službeno priopćenje nakon što je Hajduk prijavio Juricu Poldrugača zbog navodnog neprimjerenog ponašanja.

Jurica Poldrugač (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Jutros je splitski Hajduk izašao u javnost s teškim optužbama na račun Jurice Poldrugača, igrača Varaždina, koji je prema navodima Splićana pljunuo i psovao na dijete koje je dodavalo lopte uz teren.

Odmah smo se obratili Jurici, ali je rekao da će Varaždin izdati priopćenje vezano za navedenu situaciju. Osobno poznajući Juricu, mladića koji je život posvetio voljenoj igri, nekako je teško bilo vjerovati u verziju Splićana.

Jurica, osim što je profesionalni nogometaš, jedan je od rijetkih igrača koji se mogu pohvaliti fakultetskom diplomom, uvijek nasmijan i vesela duha, takvog ga svi poznaju. Samim tim i Varaždin je izdao priopćenje u kojem negiraju optužbe Bijelih.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

''NK Varaždin je službeno prvu informaciju o navodnom incidentu koji uključuje našeg igrača Jurica Poldrugač na utakmici 3. kola SuperSport HNL zaprimio dana 22. 8. 2024. u 13:00 od strane Hrvatskog nogometnog saveza dok je neslužbeno za incident doznano iz medija tokom jutra navedenog dana. Smatramo normalnim, kao što je običaj u komunikaciji između svih ostalih klubova članova SuperSport HNL ali i nižih rangova, prvo uputiti i prijaviti odgovornim osobama kluba navedeni navodni incident kako bi se prije uključivanja javnosti, nastojao međusobno razriješiti isti.

Kristijan Lovrić Najskuplji promašaj u povijesti Osijeka: Raskinuli su ugovor s Lovrićem, evo kamo bi mogao otići divider


NK Varaždin uvijek se zalagao i zalagat će se za fer i korektno ponašanje kako na sportskim terenima tako i van njih te osuđujemo bilo kakve postupke kojima nije mjesto na sportskim terenima i narušavaju sigurnost sudionika utakmice odnosno sami integritet nogometne igre.


Uvidom u dobivenu snimku, jasno je vidljivo ono što se dešavalo zadnjih 20-ak minuta utakmice a to je namjerno odugovlačenje s povratkom lopte u igri od strane pobirača HNK Hajduk, što se više puta upozoravalo i službene osobe utakmice da obrate pozornost. Nadalje, daljnjim pregledom snimke ne vidimo materijala za koji je HNK Hajduk prijavio našeg igrača, jer da se išta od navedenog i desilo – reakcija pobirača lopti i glavnog svjedoka bila bi drugačija od one na snimci.''

Valentina Petrillo Paraolimpijka koja se donedavno zvala Fabrizio odgovara na optužbe: ''Ljudi su ljubomorni'' divider

Rijeka Poruka Slovenaca o Rijeci jako uvrijedila - Srbe divider

Carragher, Gerrard, Benitez, Alonso i Reina VIDEO Benitez pričao koliko bi danas koštali: Uništio legendu Liverpoola, svi su prasnuli u smijeh divider

Što će biti najzanimljivije u HNL-u ove sezone?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook