Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uskoro transfer?

Pojavio se novi klub koji želi Nikolu Vlašića: Otpisan je u West Hamu

Torino nije jedini klub koji želi Nikolu Vlašića.

Nikola Vlašić (Foto: Afp)

Talijanski mediji sve više pišu da je Nikola Vlašić na izlaznim vratima West Hama.

Prema tvrdnjama dvojice uglednih talijanskih novinara, Gianluce Di Marzija i Nicole Schire, West Ham je otpisao Vlašića za novu sezonu i spreman ga je poslati na posudbu s opcijom otkupa ugovora.

Vlašiću što prije treba minutaža kako bi uhvatio formu za Svjetsko nogometno prvenstvo, a od prije ga želi talijanski Torino, opcija je posudba pa otkup ugovora.

No nije Torino jedini klub koji želi hrvatskog nogometaša. U eventualni transfer se uključila i Valencia, tako tvrdi Nicolò Schira.

S druge strane Di Marzio ima informacije da bi se u ponedjeljak trebali sastati West Ham i Vlašićev menadžer, kako bi dogovorili odlazak, no to nije ništa službeno potvrđeno.

Daliću treba pravi Vlašić

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić zvao je Nikolu Vlašića na lipanjsko okupljanje unatoč lošim izdanjima u klubu. Htio ga je malo razdrmati, a činjenica je da Hrvatskoj treba Vlašić i njegova kvaliteta prema naprijed, pogotovo danas gdje u napadu i nemamo preveliku gužvu kao primjerice na stoperskim pozicijama. Ispred aviona za Katar tu stoje Gvardiol, Erlić, Josip Šutalo, Ćaleta-Car, Lovren, Pongračić, Vida… No neće svi sjesti u njega.

Vlašić je 2017. otišao u Everton s Poljuda. Nakon toga je postao najbolji igrač ruske lige u dresu CSKA-a Moskve i zaradio novi veliki transfer u Englesku. Prema Transfermarktu vrijedi 22 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider