Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pojačanja su stigla

Najbitniji transferi zadnjeg dana prijelaznog roka: Liverpool konačno doveo stopera nakon što je otpao Ćaleta-Car

U najjačim europskim liga danas je bio posljednji dan prijelaznog roka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najdosadnijih zimskih prijelaznih rokova završava večeras oko ponoći u četiri najjače europske lige – La Ligi, Premier ligi, Bundesligi i Serie A. U Hrvatskoj se transferi mogu raditi i prva dva tjedna veljače.

Transferi, posljednji dan:

22:30 Daniele Rugani novi je igrač Cagliarija, potvrdio je to Juventus.

22:10 Jean-Clair Todibo napustio je Barcelonu i potpisao za Nicu.

21:20 Turski napadač Cenk Tosun odlazi na posudbu u Bešiktaš, potvrdio je Everton.

20:50 Ben Davies je službeno novi igrač Liverpoola. Došao je iz drugoligaša Prestona. Za Liverpool je trebao potpisati Duje Ćaleta-Car, ali Marseille je stopirao taj transfer pa je Liverpool doveo Daviesa.

18:30 Hertha je potvrdila dovođenje Samija Khedire i Nemanje Radonjića.

18:00 Amerikanac DeAndre Yedlin je potpisao ugovor na dvije i pol godine s Galatasarayem.

17:10 Dinamo je i službeno potvrdio transfer Marijana Čabraje iz Gorice.

Dinamo kupuje po Hrvatskoj: Marijan Čabraja upravo potpisao ugovor s Dinamom, a Gorica je dobila milijune kuna. 📸 Dinamo

Posted by gol.hr on Monday, February 1, 2021

16:50 João Silva novi je stoper Istre. Hrvatski prvoligaš doveo ga je iz portugalskog Sportinga. Istra nije objavila je li se radi o posudbi ili kupnji igrača.

14:15 Viktor Kovalenko novi je igrač Atalante. Stigao je iz Šahtara za manje od milijun eura. 

13:00 Ozan Kabak u ovim trenucima radi liječnički pregled u Njemačkoj uoči mogućeg transfera u Liverpool. To je posljedica propalog transfera našeg Duje Ćalete-Cara u redove Redsa, nakon što je Marseille u posljednji trenutak otkazao već postignuti dogovor.  Kabak je igrač Schalkea, koji će kao njegovu zamjenu vjerojatno dovesti Mustafija iz Arsenala. 

12:30 Nijemci su objavili da dolazak Upamecana u Bayern ovisi o odlasku Davida Alabe. Ako Austrijanac ne napusti redove bavarskog diva, propada transfer Upamecana. 

12:10 Jean-Claire Todibo trebao bi do kraja dana postati novi igrač francuske Nice do kraja sezone. Barcelona bi ga posudila s opcijom prvokupa u visini 10 milijuna eura. 

12:00 Glenn Murray napustio je Premierligaša Brighton i pojačao Nottingham Forrest, momčad iz drugog razreda engleskog nogometa. 

11:30 Hajduk je potvrdio prodaju vratara Marina Ljubića koji će karijeru nastaviti u turskom drugoligašu Istanbulsporu, trenutno drugoplasiranoj momčadi prvenstva.

10:00 Cenk Tosun više nije igrač Evertona, barem ne u ovoj sezoni. Bešiktaš je dogovorio posudbu do kraja sezone. 

9:30 Dayot Upamecano je vrlo blizu Bayerna pišu njemački mediji. Jedan od najtraženijih braniča u Europi oduševio je sve igrama za Leipzig, a zna se kako u Njemačkoj Bayern uzima sve najbolje od konkurencije. Vidjet ćemo hoće li se uspjeti dogovoriti posljednjeg dana zimskog mercata ili će transfer biti prolongiran za ljeto.

9:00 Dele Alli iz Tottenhama bi napokon mogao završiti u PSG-u. Pochettino ga je znao iskoristiti za razliku od Mourinha. Čeka se odluka Spursa koji žele masno naplatiti čak i posudbu.

8:30 Liverpool je doveo Bena Daviesa, malo poznatog stopera Prestona za dva milijuna funti, a na posudbu vjerojatno stiže i Schalkeov Ozan Kabak.

8:00 Liverpool je htio dovesti hrvatskog stopera Duju Ćaletu- Cara, no Marseille je u posljednji trenutak stopirao transfer i vratio Duju s aerodroma.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider