Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkrili što je Dalić napravio

Hrvatski igrači oduševljeni i oprezni: ''Nismo očekivali da će ovakvom razlikom završiti''

Hrvatski reprezentativci nisu pali u euforiju nakon velike pobjede protiv Grčke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija Hrvatska je sjajnom igrom razbila Grčku. Naši nogometaši su mimo svih očekivanja uspjeli odigrati efikasnu utakmicu protiv reprezentacije koja je poznata po zatvorenoj igri koja ne dopušta previše golova.

Vatreni su odigrali jednu od najboljih utakmica posljednjih godina i vrlo su blizu odlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Pred 30 tisuća navijača sve je na Maksimiru bilo perfektno.

''Nismo očekivali da ćemo završiti baš s ovakvom razlikom, ali razmišljali smo o tome da odemo u Grčku s pozitivnim rezultatom. Bio je stvarno prekrasan osjećaj igrati pred prepunim tribinama, ovim putem zahvaljujem publici'', izjavio je Vrsaljko te nadodao:

''Mislim da nam ovo mora biti vodilja i da ovako moramo igrati u Grčkoj. Mislim da smo dobro analizirali protivnika i promijenili neke stvari u našoj igri.''

Sličnog razmišljanja bio je i jedan od strijelaca protiv Grčke, Andrej Kramarić.

''Puno smo pričali, radili na taktici i uživali skupa. Zahvalio bih se navijačima, sigurno da je ova pobjeda i za njih. Mogu iskreno reći da nam je izbornik puno govorio o nekim najosnovnijim zadaćama.''

Posljednji put Grčka je primila četiri gola od Njemačke u porazu 2:4 na EURO-u 2012. godine.

Hrvatska lovi svoje peto svjetsko prvenstvo, a od proglašenja neovisnosti propustili smo tek World Cup u Južnoj Africi 2010. godine, dok su Grci do sada bili na tri svjetska prvenstva pri čemu na dva posljednja u Južnoj Africi i Brazilu.
 

Kako ste doživjeli pobjedu Hrvatske protiv Grčke?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider