Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Polufinale Lige prvaka

FOTO Invazija navijača Hajduka na Ženevu: Sjajnu atmosferu pokvario incident pred utakmicu

Oko pet tisuća navijača pratit će dvoboj Hajduka i Milana za finale Lige prvaka mladih.

Galerija Hajdukovi navijači u Ženevi - 13 Hajdukovi navijači u Ženevi - 7 Hajdukovi navijači u Ženevi - 10 +8 Hajdukovi navijači u Ženevi - 11

Polufinale Lige prvaka mladih donosi sraz Hajduka i MilanaAtmosfera je bila sjajna, a na utakmici u Ženevi očekuje se više od pet tisuća navijača.

Tekstualni prijenos pratite na gol.hr-u

17:20 Nažalost, pred utakmicu je izbio incident ispred stadiona. U jednom trenutku je došlo do sukoba između navijača i policije. Poletjele su boce prema policiji, a istog časa se pojavio kordon švicarske specijalne policije, koji je rastjerao navijače.

17:10 Sve se veći broj navijača okuplja pred stadionom u Ženevi, ostalo je manje od sat vremena do početka.

17:00 Među navijačima je i poznati hrvatski tenisač Mate Pavić.

16:45 Za nešto više od sat vremena počinje utakmica, a poznat je i sastav Hajduka. Marijan Budimir, očekivano, kreće s Vuškovićem i Pukštasom od prve minute. Provjerite sastave obje momčadi.

16:15 Pred utakmicu AZ Alkmaara i Sportinga na stadionu je zasvirala jedna od Hajdukovih pjesama. Organizatorima se dogodio mali gaf...

16:05 Iz SAD-a stiže podrška juniorima Hajduka, i to od Nice Cantora, poznatog  voditelja koji radi na američkoj CBS televiziji. Emisiju Golazo Show je vodio ni manje, ni više nego u dresu Hajduka.

16:00 Poznat je prvi finalist Lige prvaka mladih, nogometaši AZ Alkmaara svladali su Sporting boljim izvođenjem jedanaesteraca.

15:45 Sve je vatrenija atmosfera u blizini stadiona, pale se baklje i glasno navija.

15:30 Među navijačima je i legendarni napadač Hajduka Alen Bokšić, koji je zapjevao s njima.

15:25 Prvi dio navijača već je ranije stigao u drugi najveći švicarski grad, za njih je spremna fan-zona u blizini stadiona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider