Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Marcina legenda

VIDEO Modrić ušao u društvo s Jordanom, Maradonom, Peleom... "Velika je čast biti među ovim imenima"

Hrvatski kapetan Luka Modrić na gala svečanosti dobit će nagradu Marcina legenda koju su prije njega dobili Jordan, Maradona, Pele, Messi, Ronaldo...

Luka Modrić (Foto: Screenshot)

Hrvatski kapetan Luka Modrić na gala svečanosti u madridskom kasinu dobio je nagradu Marcina legenda koja se dodijeljuje za iznimnu sportsku karijeru. Počast su mu odale mnoge sadašnje i nekadašnje legende Real Madrida, ali i njegov sportski uzor Zvonimir Boban.

Ušetao kroz špalir klinaca u hrvatskim dresovima

Kapetan je stigao u društvu supruge Vanje Modrić i u pratnji direktora Marce. Par Modrić zablistao je na crvenom tepihu, fotografirao se pa zaputio na svoja mjesta.

Luka je u dvoranu madridskog kasina ušetao kroz špalir klinaca u dresovima Real Madrida s jedne i hrvatskih dresova s druge strane. U uvodnim riječima zahvalio se i rekao kako je vrlo emotivan što prima ovu nagradu koju su prije njega dobile legende poput Messija i Ronalda.

Luka Modrić Luka Modrić (Foto: Screenshot)

"Ponosan sam što sam dobitnik ove nagrade među svim tim sportskim ikonama. Želio bih zahvaliti obitelji, prijateljima, suigračima, trenerima, ne bih isticao pojedince nego želim podijeliti ovo sa svim ljudima u mom životu", rekao je Luka Modrić.

"Svjestan sam što ljudi u Realu žele od mene, jasno mi je kako je riječ o nečemu nevjerojatnom i vrlo sam zahvalan za tu ljubav. Dat ću sve od sebe u svakoj utakmici kako bi im uzvratio za tu ljubav. Real Madrid mi je sve, ovo je moja kuća, vrlo sam sretan ovdje. Proživljavam ove trenutke i čine me vrlo sretnim, ja sam samo još jedan 'Madridista, to je za život“, rekao je Modrić.

Zvonimir Boban Zvonimir Boban (Foto: Screenshot)

Boban mu snimio poruku

Kao svog uzora ponovio je legendarnog Zvonimira Bobana, koji nije mogao doći osobno, ali je snimio svoju poruku za Luku.

"Modrić je proživio puno lijepih dana u nogometu, osobit je igrač, poseban čovjek, vrlo posebna osoba. Podario nam je iznimnu nogometnu ljepotu, ali postati Marcina legenda je nešto što malo njih doživi. Ova nagrada mu ostaje zauvijek. Marca je mitska svjetska tiskovina, ne samo u Španjolskoj, nego kao i Luka, u svijetu. Mi Hrvati smo ponosi na tebe, Luka.“

Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić (Foto: Screenshot)

 

Luka i Vanja Modrić Mijatović ispričao anegdotu o Luki: "Nije mogao trenirati s momčadi pa je u vrtu napravio poligon" divider

Jedinstven je

Bivši Realov igrač Alfonso Perez Munoz bio je jedan od prvih protagonista koji se pojavio u Casinu de Madrid. O zvijezdi dana rekao je:

"On je igrač koji je ovdje pustio korijene kao čovjek i kao igrač. Ovo što radi u ovim godinama čini ga jedinstvenim“, ispričao je Munoz za Marcu.

Ceremonija je započela u 17 sati "paradom“ zvijezda crvenim tepihom Casina de Madrid, a Luki su podršku došli dati aktualni suigrači poput Marcela i Nacha te legende kluba ili direktori poput Peđe Mijatovića i Emilija Butragena, a pola sata kasnije na rasporedu je bio glavni događaj.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider