Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajna utakmica

Milan preokretom srušio PSG: Najjača skupina Lige prvaka se totalno zakomplicirala!

Milan je pobijedio PSG s 2:1 u četvrtom kolu skupine F Lige prvaka.

Olivier Giroud (Foto: Afp)

Najzanimljiva utakmica večeri u Ligi prvaka bila je ona između Milana i PSG-a u kojoj su domaćini slavili rezultatom 2:1.

PSG je poveo, no Rossoneri su okrenuli rezultat ostvarivši prvu pobjedu u skupini.

Francuski prvak je poveo već u devetoj minuti golom Milana Škriniara. Vitinha je izveo korner, Marquinhos je glavom prenio loptu na drugu stativu do Škriniara koji je zabio za 1:0.

Samo tri minute kasnije Milan je izjednačio nakon sjajne kontre koju je povukao Rafael Leao. Brazilac je uposlio Oliviera Girouda koji je pucao, Gianluigi Donnarumma je obranio, ali je Leao sjajno "škaricama" pospremio loptu u mrežu.

Parižani su u 27. minuti mogli do nove prednosti, ali je Ousmane Dembele pogodio vratnicu. Milan je okrenuo rezultat u 50. minuti preko Girouda koji je pogodio glavom za 2:1.

Ubacio je Theo Hernandez, a francuski napadač sjajno zabio za vodstvo Rossonera. Zanimljivo, u trenutku ubačaja u kaznenom prostoru su ležali gostujući branič Hakimi i domaći napadač Leao nakon međusobnog sudara, no to nije smetalo Giroudu da nakon visokog skoka zatrese mrežu. Najbliže izjednačenju PSG je bio u 89. minuti kada je Kang-In Lee pogodio stativu.

Borussia Dortmund na vrhu

U drugom susretu iz F skupine Borussia Dortmund je pobijedila Newcastle sa 2:0. Domaćin je poveo u 26. minuti golom Niclasa Fullkruga, a pobjedu je potvrdio Julian Brandt u 79. minuti.

Borussia vodi na ljestvici sa sedam bodova, PSG ima šest, Milan je na pet, a Newcastle United ima četiri boda.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider