Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tribina u splitu

Javna diskusija stručnjaka o ulozi Našeg Hajduka kao jednog od suvlasnika kluba

U Splitu se od 17 sati održava javna tribina na kojoj gostuju stručnjaci iz raznih sfera društva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu od 17 sati se održala se javna diskusija u organizaciji Udruge Naš Hajduk.

Svrha javne diskusije je sa stručnjacima raspraviti ulogu Našeg Hajduka kao jednog od suvlasnika kluba i prikupiti razmišljanja što za Hajduk znači pobjeđivati, razvijati se i biti održiv kako bi se kvalitetno pratili ciljevi iz Strateškog okvira kluba. Također, dio rasprave posvećen je i načinu postavljanja i praćenja ciljeva u modelu kojeg ima HNK Hajduk Split.

"Na javnoj diskusiji sudjeluju članovi akademske zajednice, konzultanti, članovi Upravnog odbora Našeg Hajduka te članovi poslovne zajednice. Smatramo ovu temu jako važnom za Hajduk, ali i za sve članove i navijače te smo stoga uložili veliki trud kako bi osigurali najkvalitetnije sugovornike za raspravu", istaknuo je član Upravnog odbora Našeg Hajduka Ante Krnić.

"Uz mišljenje stručnjaka, cilj je čuti mišljenje članova te ih stoga i ovim putem pozivamo na aktivno sudjelovanje. Članovi imaju priliku sudjelovati u diskusiji na članskom forumu Našeg Hajduka, komentirati na javnoj diskusiji i sudjelovati u anketi koja prati događanje", rekao je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Osim predstavnika udruge Luke Domikulića i Ante Krnića, sudjelovat će prof.dr.sc. Želimir Dulčić, prof.dr.sc Neven Šerić, Zvonimir Akrap mr.sc i Stjepan Laća mr.sc.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider