Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne vjeruje im

Hajduk slavio u Puli: Čudna praksa trenera Tramezzanija s izmjenama dovedena do vrhunca

U susretu 28. kola Prve HNL Hajduk je kao gost u Puli svladao Istru 1961 sa 1-0 (0-0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Nakon domaćeg remija sa Slaven Belupom u srijedu, Hajduk je prijeko potrebne bodove u borbi za Europu upisao u Puli. Bijeli su pobijedili Istru 1961 s 1:0 pogotkom Stefana Simića u 68. minuti.

Tijekom čitavog dvoboja stvoreno je vrlo malo izglednih situacija pred bilo kojim vratima, a Hajduk je do pobjedničkog pogotka stigao uz mnogo sreće nakon kornera sredinom drugog poluvremena.

Ubacio je Kačaniklić, nekoliko je igrača Hajduka pokušalo uputiti udarac, a na kraju se lopta od Simića odbila prema vratima. Domaći golman Lučić zaustavio je loptu, ali neposredno nakon što je ona čitavim obujmom prešla liniju. Čitava se situacija nekoliko minuta pregledavala u VAR-u da bi sudac Matoc ipak na kraju pokazao na centar.

Pogodak pogledajte ovdje.

Tramezzani ne vjeruje igračima s klupe

Ono što upada u oko je potez trenera gostiju Tramezzanija koji nije napravio niti jednu jedinu izmjenu, a može ih napraviti ukupno pet. Protiv Slaven Belupa je napravio tek dvije iako su cijelo drugo poluvrijeme Bijeli igrali s igračem manje, dok je protiv Lokomotive također napravio tek dvije.

Ispada da je nakon reprezentativne stanke napravio tek četiri od 15 mogućih izmjena što jasno govori da ne vjeruje previše svojoj klupi, ali i kako se zna tko su udarna 11-orica u njegovoj momčadi.

Tramezzani je u posljednjih deset utakmica u prvenstvu i Kupu u točno dva mjeseca upisao sedam pobjeda uz dva remija i tek jedan poraz, onaj od Gorcie u Kupu.

Peti Hajduk sada ima 43 boda, dva manje uz utakmicu manje od četvrte Rijeke, dok je Istra 1961 ostala osma sa 24 boda koliko ima i deveti Varaždin. 

ISTRA 1961 - HAJDUK 0:1

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider