Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva bizarnost

Uzeo mobitel, pokazao sucu da je pogriješio, a ovaj mu uzvratio - crvenim kartonom!

Na utakmici turskog prvenstva nogometaš Sivasspora htio je ukazati na nepravdu, ali loše se proveo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bešiktaš je u 15. kolu turskog prvenstva s 3:0 isprašio Sivasspor i probio se na drugo mjesto, a glavni highlight te utakmice bio je crveni karton kojeg je po završetku prvog poluvremena dobio gostujući igrač Hakan Arslan.

U 18. minuti Bešiktaš je poveo, strijelac je bio Guven Yalcin, ali čini se da je u akciji koja je prethodila tom zgoditku lopta na sredini terena izašla izvan terena. Igrači Sivasspora su se bunili, ali sudac Arda Kardesler je bio neumoljiv i priznao je pogodak.

Tu nije bio kraj protestima gostiju... Nakon što je sudac odsvirao kraj poluvremena i zaputio se prema svlačionici, do njega je došlo nekoliko igrača Sivasspora, a Hakan Arslan je držao mobitel u ruci i pokazivao mu kako je pogriješio.

Sudac Kardesler mu je dao žuti karton, a budući da se Arslan nije smirivao, uskoro je dobio i drugi žuti odnosno crveni karton. Na to je veznjak Sivasspora potpuno poludio i razbio mobitel.

S igračem manje u nastavku Sivasspor nije imao šanse za povratak u utakmicu. Bešiktaš je postigao još dva gola i upisao uvjerljivu pobjedu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider