Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Turopolju im baš ne ide

Kao da je stadion Reala ili Barcelone: Poražavajući učinak Hajduka u Velikoj Gorici

Šest puta su u posljednje dvije godine Splićani gostovali u Velikoj Gorici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sedmom kolu HNL-a Gorica je svladala Hajduk s 2:1 čime je produžila nevjerojatnu seriju neporaženosti koju ima protiv Splićana na svom terenu.

Bilo je ovo šesto gostovanje Hajduka kod Gorice u protekle dvije godine otkako je klub iz Velike Gorice postao prvoligaš i niti jednom nije uspio pobijediti. Štoviše, samo je prvi njihov susret u Turopolju završio remijem, a nakon toga je Gorica nanizala pet uzastopnih (!) pobjeda protiv Splićana.

gol expired Gorica preokrenula Hajduk u potpunoj ludnici: Splićani imali penal u 100. minuti, ali nisu se spasili poraza na ukletom gostovanju divider

U studenom 2018. bilo je 1:1, zatim je na proljeće 2019. Gorica upisala uvjerljivu pobjedu od 3:0, a onda je u razmaku od tri dana prošle jeseni upisala dvije istovjetne pobjede od 2:1 (Kup pa prvenstvo) kojima je dobrano zaljuljala stolicu tadašnjeg trenera Damira Burića.

U lipnju ove godine Hajduk je pod vodstvom Igora Tudora bio totalno inferioran, završilo je 3:1 (a moglo je i puno gore po Bile) da bi ove subote Velikogoričani uspjeli izvesti preokret za novi, peti trijumf u nizu.

Susreti Gorice i Hajduka u Velikoj Gorici:

studeni 2018.: Gorica - Hajduk 1:1 (HNL)
travanj 2019.: Gorica - Hajduk 3:0 (HNL)
listopad 2019.: Gorica - Hajduk 2:1 (Kup)
studeni 2019.: Gorica - Hajduk 2:1 (HNL)
lipanj 2020.: Gorica - Hajduk 3:1 (HNL)
listopad 2020.: Gorica - Hajduk 2:1 (HNL)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider