Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iznenađenje u njemačkoj

Bayern se uvjerljivom pobjedom približio vrhu, lider izgubio od novaka u Bundesligi

Bayern je stigao na samo bod zaostatka za vodećom momčadi lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I s privremenim trenerom Hansijem Flickom Bayern je lakoćom dobio Fortunu Düsseldorf. Gosti iz Muenchena već su na poluvremenu vodili 3:0 pogocima Pavarda (11), Tolissoa (27) i Gnabryja (34), a pobjedu je zapečatio Coutinho (70).

Hrvatski napadač Ivan Perišić za Bayern je igrao od 63. minute, a u 73. se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj nakon kornera otišao iznad gola.

Novak u ligi Union Berlin je na domaćem terenu protiv vodeće Borussije Mönchengladbach slavio s 2:0 pogocima Nigerijca Anthonyja Ujaha (15) i Šveđanina Sebastiana Anderssona (90+1). To nije prvo iznenađenje koje je priredio Union Berlin, u 3. kolu dobio je Borussiju Dortmund s 3:1.

gol expired Petković za GOL.hr o interesu Barce i usporedbama s Ibrom: "Olmo je već sada igrač za Barcelonu'' divider

Iako je cijelo drugo poluvrijeme imao igrača manje, Wolfsburg je u gostima dobio Eintracht iz Frankfurta s 2:0 golovima Weghorsta (19) i Joãoa Victora (65). Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo ostao je na klupi za pričuve Vukova.

Večeras Leipzig dočekuje Koeln, a dan ranije Borussia je kiksala na svom stadionu u Dortmundu, protiv "fenjeraša" Paderborna odigrala je 3:3. Stvari su mogli izgledati i puno gore jer je Paderborn nakon prvog poluvremena vodio s 3:0.

Rezultati by SofaScore
 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider