Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izdalo ga srce

Utopio se bivši igrač Dinama i Rijeke!

Tužna vijest dolazi iz Karlovac gdje se utopio bivši nogometaš Dinama i Rijeke Željko Janjanin.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Muškarac star 63 godine utopio se u bazenu u karlovačkim toplicama Lešće. Kako doznajemo, riječ je o nekadašnjem poznatom karlovačkom nogometašu, bivšem igraču Dinama - Željku Janjaninu.

Sve se dogodilo u petak oko 19.40 sati kada je nesretni Janjanin ušao u bazen koji je već bio pred zatvaranjem i tada mu je odjedanput pozlilo i samo je potonuo, pričali su okupljeni svjedoci tragedije.

Da nešto nije u redu, prva je shvatila djevojčica koja se zajedno s majkom nalazila na kupanju. Majka, inače po zanimanju je medicinska sestra, brzo je pružila pomoć, no nesretnom Željku nije bilo spasa.

Mrtvozornik je konstatirao smrt, a bivšeg igrača Dinama najvjerojatnije je izdalo srce.

Željko Janjanin rođen je 19.4. 1954. godine u Karlovcu. On i mlađi brat Rajko bili su poznati bratski-nogometni tandem koje je, baš kao i braću Cvetković, otkrio Branko Čavlović Čavlek. Braća su davno napustila Karlovac i posvetila se profesionalnom igranju nogometa, ali su svejedno rado i često dolazila u rodne Gornje Dubrave.

Željko je igrao u Karlovcu, Dinamu, Zagrebu, Napretku iz Kruševca, Rijeci, i klubovima iz Austrije, a nogometni znalci opisivali su ga kao profinjenog veznog igrača. Nakon karijere nogometaša, posvetio se trenerskoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider