Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uživajte!

Utakmicu po utakmicu (17.7.2023.): Cooling break

Pred vama je prvo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u u novoj sezoni.

Utakmicom Superkupa i službeno je započela nova nogometna sezona u Hrvatskoj što znači da se na gol.hr vraća vaš omiljeni podcast Utakmicu po utakmicu.

Kao i prošle sezone, ponedjeljkom od 21:00 gledajte nove epizode, komentare i analize naših voditelja. Valentina Miletić, Mateo Pukšar, Ivan Ljubić i Igor Ćurković, uz povremene goste vodit će vas kroz naš klupski nogomet, s fokusom na SuperSport HNL i sve ono što donosi nama najdraža liga na svijetu.

Budući da ih neko vrijeme nije bilo, naš kvartet je na početku prve ovosezonske epizode ispričao doživljaje sa svojih ljetnih putešestvija. Mateo je boravio u Južnoj Americi i posjetio nekoliko utakmica, Valentina je odmor provela u Italiji dok su Ivan i Igor imali skraćeni godišnji zbog drugih obveza (Ljubić je bio na U-21 Europskom prvenstvu u Bukureštu, a Ćurković je za Hajduk Digital TV radio pripremne utakmice i ostali sadržaj).

Kako Superkup učiniti zanimljivim?

Očekivano, budući da se prvo kolo tek treba igrati, dobar dio emisije bio je posvećen Superkupu. Mogle su se čuti ideje što napraviti s ovim natjecanjem, a naravno da su neminovni bili komentari na vruće teme subotnjeg maksimirskog derbija: situaciju Leko - Bel, važnost Bruna Petkovića za fizionomiju Dinamove igre, koliko će Hajdukovim pojačanjima trebati da se uklope i štošta.

Dinamo jest uzeo trofej, ali Ljubić nije propustio naglasiti neke stvari koje se Modrima ne bi smjele dešavati, poput curenja informacija u javnost da kasne plaće, objave da se rastaju s aktualnim tehničkim sponzorom i slično.

Perišić u Hajduk - sad ili na zimu?

Ivan Perišići njegov povratak u Hajduk priča je koja je pobudila daleko najviše interesa u Hrvatskoj za ovaj prijelazni rok koji je u tijeku. Kad bi se mogao vratiti odnosno je li realnije sad ili na zimu, također je bila jedna od tema.

Gledatelji su postavili pregršt pitanja, a naši voditelji su izdvojili neka od najzanimljivijih.

Što se tiče prošlosezonskih standardnih rubrika, ovaj put je tu bila samo Kladionica, u sklopu koje je njih četvero bacilo svoju prognoza za prvo kolo HNL-a koje će biti otvoreno u petak novim velikim derbijem Dinamo - Hajduk na Maksimiru.

Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider