Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dosta su mijenjali

Tko su gosti Hajduka na Poljudu? Pogledajte predstavljanje Vitorije Guimaraes

Podcast Utakmicu po utakmicu najavio je Vitoriju Guimaraes koja ovog četvrtka igra s Hajdukom.

U prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige Hajduk je ovog četvrtka domaćin Vitoriji Guimaraes.

Podcast Utakmicu po utakmicu analizirao je portugalsku družinu, Igor Ćurković iznio je nekoliko zanimljivosti o suparniku Majstora s mora.

"Vitoria Guimaraes će biti jedan vrlo nezgodan protivnik Hajduku. Toni Borevković je igrač Vitorije na posudbi u Hajduku i sigurno će odraditi seriju intervjua. Kaže da je u odnosu na prvo kolo prošle sezone ostao jedan igrač, maksimalno su se promijenili, četiri trenera su promijenili u godinu dana", započeo je Ćurković, nastavivši:

"Vodio ih je frajer s predivnim imenom Pepa i onda je otišao nakon ravno tjedan dana, prije početka ove sezone. Postavljen je nakon toga Moreno koji je prethodno vodio drugu momčad što im je bila najlakša tranzicija. U odnosu na prošlu sezonu im je sredina ostala ista i to je taj tercet koji će biti njihova najveća snaga."

Udarna igra Vitorije je 22-godišnji centralni veznjak Andre Almeida.

"Nekako je Andre Almeida najveća zvijezda i po Transfermarktu, procijenjen je na pet milijuna eura. Dosta mirno su prošli Puškaš Akademiju, nisu bili pretjerano zadovoljni uzvratom", zaključio je Ćurković.

Cijelu treću epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu pogledajte u videu


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider