Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Teza oko koje se svi slažu

Od polupraznog Maksimira do euforije: ''Sav taj boom oko Hajduka razbudio je i navijače Dinama''

Deveto izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu primijetilo je pozitivne trendove među Dinamovim navijačkim pukom.

U osvrtu na Dinamovu pobjedu nad Chelseajem, popraćenu od strane 20 tisuća navijača s maksimirskih tribina, voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu prokomentirali su atmosferu koja se stvorila u proteklih nekoliko mjeseci oko kluba iz Maksimirske 128.

"Da li je možda to dijelom zbog toga što se Hajduk puno digao u proteklih godinu dana", zapitao se Vlado Boban.

"Po meni je to krenulo kad im je Hajduk došao blizu koncem prošle sezone, jer su se onda navijači Dinama aktivirali. Ako Hajdukovi mogu protiv Slaven Belupa ili Lokomotive dovesti 30.000 ljudi, zašto Dinamovi ne mogu otići na pravo gostovanje u velikom broju kako su otišli u Šibenik u pretposljednjem kolu? Zapravo je sav taj boom oko Hajduka razbudio i navijače Dinama", rekao je Mateo Pukšar.

Nadovezao se Ivan Ljubić:

"Newtonovi zakoni, akcija - reakcija. Kad pogledaš, planule su ulaznice za Milano, njih oko 4300. Jako puno je tih detalja koji sugeriraju da je Dinamo vrlo aktualan, da su dionice visoko i drago mi je zbog toga. Klub je imao raznoraznih faza u posljednjih 10 godina, od toga da su Ligu prvaka otvarali pred 5500 - 6000 gledatelja do toga da je protiv PSG-a na Maksimiru bilo 4000 ljudi. To je bilo devastirajuće i to je u tom trenutku, barem meni, kao članu kluba i navijaču, bilo bolno gledati."

Cijelu devetu epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu pogledajte ovdje:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider