Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dan D 28. srpnja

Kuda idu Divlje svinje? Što će biti s Interom i kako će se njihovo istupanje odraziti na 2. NL

Ovaj ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u pratite 2. epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu

Svakog ponedjeljka od 21 sat, poslije ligaškog kola SuperSport HNL-a, ljubitelji domaćeg nogometa mogu ponovo uživati u opuštenoj atmosferi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Drugo kolo HNL-a bilo je siromašnije za prvi ovosezonski Jadranski derbi, koji je odgođen zbog europskih ispita Rijeke, ali svejedno zanimljivih tema nije nedostajalo.

Jedno od ključnih pitanja na koje se traže odgovori i koje trenutačno ima puno upitnika su niži razredi hrvatskog nogometa, konkretno popuna 2. NL ( jedinstvene treće lige). Istupanjem zaprešićkog Intera iz 1. NL (odnosno drugog ranga) među 12 hrvatskih drugoligaša upast će Croatia Zmijavci, međutim tko će onda uskočiti na njihovo mjesto u 2. NL?

Odgovor na pitanje što će ostati od Intera, ali i kako će se popuniti ta jedinstvena treća liga pokušali su dati naši voditelji u drugoj epizodi podcasta UPU.

Od Intera će ostati samo nogometna škola koju bi pod novim/starim imenom "Inker“ trebao voditi Ernad Skulić, a 28. srpnja će se održati plenum 2. NL na kojem će se odlučiti što i kako dalje. Jedna od ideja je da se liga proširi sa 16 na 20 klubova, a u ligu bi trebali upasti Zadar, Trnje, Hrvatski vitez, Karlovac i Crikvenica, objasnio je Ivan Ljubić.

Što o toj temi misle naši voditelji poslušajte u videu na početku teksta, a cijelu 2. epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu pogledajte na gol.hr-u.

Utakmicu po utakmicu, 2. epizoda

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider