Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nemojte mu to oduzeti

Apel na HNL, HNS, delegate i birokrate: "Za dobrobit svih na kugli zemaljskoj - to je Teklićev gol"

Tonio Teklić fenomenalno je izveo slobodnjak protiv Osijeka, a kasnije je to upisano kao autogol Ivice Ivušića.

Mateo Pukšar komentirao je utakmicu Varaždin - Osijek i u svom osvrtu na taj susret u podcastu Utakmicu po utakmicu izrazio ogorčenost zbog službene odluke da se briljantni pogodak Tonija Teklića iz slobodnog udarca u zapisniku upiše kao autogol.

"Htio bih porazgovarati s birokratom, funkcionerom, delegatom tog dvoboja koji je upisao autogol Ivici Ivušiću. Možda je to doslovce autogol, možda je išla u gredu, odbila se u Ivušićeva leđa i to je možda po nekom zakonu autogol. Ali za dobrobit hrvatskog nogometa, Ivice Ivušića, Tonija Teklića, Varaždina, HNL-a, HNS-a, svih živih na ovoj zemaljskoj kugli - to je gol Tonija Teklića", apelirao je Pukšar i dobio podršku od Ivana Ljubića.

"Treba ući u narav tog događaja i razumjeti da je trebalo pogoditi tu gredu na taj način s 35 metara i zato mu treba dati zasluge i kredite, to je njegov gol. Autogolovi moraju baš biti ono da nemaš zadrške da je autogol, ono kad potpuno skrene putanju. Šteta, jer ovo je bomba gol. Nadam se da se ta neka revizija još uvijek može napraviti", kazao je Ljubić.

Cijela 14. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider