Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte 8. epizodu

Utakmicu po utakmicu (8): HNL špancirung s Oliverom Zelenikom

U osmoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u goste je došao Oliver Zelenika.

Najbolji podcast koji prati Supersport HNL, Utakmicu po utakmicu, dogurao je do osme epizode prve sezone emitiranja na gol.hr-u a u goste je stigao golman Varaždina Oliver Zelenika.

Čuvar mreže jednog od hitova ove sezone HNL-a ispričao nam je sve tajne varaždinske svlačionice i komentirao njihovu sjajnu formu u prvenstvu.

Otkrio je sve o sobici za kazne na stadionu u Varaždinu, kako je Zlatko Dalić postavljao travnjak i kakav je omjer dinamovaca i hajdukovaca u svlačionici koja ima splitsku koloniju.

Poslije uvodne ćakule na red su došle aktualnosti iz nedavno zaključenog osmog kola HNL-a. Naši voditelji komentirali su kako bi Rijeka mogla izgledati pod novim trenerom Serseom Cosmijem te njihovu zadnju utakmicu bez njega, derbi protiv Dinama. 

Zelenika, koji je nekoć bio čuvar mreže Modrih, opisao je kako su izgledali njegovi počeci u hrvatskom prvaku i komentirao skupinu Dinama u Ligi prvaka.

Pričao je i o svom odnosu s bivšim cimerom iz mlađih naraštaja hrvatske reprezentacije Marku Livaji, odnosno o tome što su Niko Kovač i iskustvo sa SP-a u Brazilu učinili za njegovu karijeru.

O svemu tome i još mnogo više gledajte u osmoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u videu na početku teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider