Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Varaj, varaj, varalice..."

Utakmicu po utakmicu (4.3.2024.): Stop the VAR in the name of love

Pred vama je nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu.

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu započela je s jedinom temom s kojom je i mogla započeti u novonastalim okolnostima - osvrtom naših voditelja na aferu VARleaks koja je dobrano uzdrmala hrvatski nogomet.

Valentina Miletić, Igor Ćurković, Ivan Ljubić i Mateo Pukšar gotovo dva sata su pretresali sve prošlotjedne aktualnosti, s naglaskom na sve ono što se događala uslijed objava snimki iz VAR sobe s mnogih utakmica HNL-a.

Koji je najveći krimen cijele priče oko VAR-a?

Ljubić je naglasio da je prema njegovom mišljenju najveći krimen cijele priče fabriciranje snimke s utakmice Osijek - Dinamo odigrane prošlog rujna na Opus Areni. Smatra on da je odlazak Brune Marića s mjesta šefa Sudačke komisije malo relaksirao odnose u SuperSport HNL-a, ali Pukšar se ne slaže s njim. Zasmetao ga je posebno nedostatak bilo kakve samokritike kod Marića, a tko god da jest hrvatski nogometni Julian Assange - napravio je dobar posao, uvjeren je Pukšar.

Je li Stefan Ristovski trebao dobiti izravni crveni karton zbog udaranja Darka Nejašmića i toleriraju li suci previše toga Marku Livaji, bila su neka od pitanja gledatelja.

Dinamo iščupao bod, Hajduk sva tri

Analizirajući utakmicu Osijek - Dinamo, pohvalili su partiju domaćih igrača, dotaknuvši se i još nekih stvari. Primjerice, tijek tog dvoboja je neke naše voditelje podsjetio na cjelokupni razvoj događaja u ovoj sezoni. Isto tako, komplimenti su adresirani na račun Domagoja Bukvića i Arbera Hoxhe.

Hajduk je uspio pobijediti Istru 1961 unatoč taktičkoj zamci njegova bivšeg trenera Paola Tramezzanija, a utakmicu je prelomio Filip Krovinović.

Rijeka ima svog junaka

Rijeka je pak načela Varaždin zahvaljujući svom junaku Niki Galešiću koji kao stoper radi fenomenalne stvari u napadačkom dijelu za Riječane tijekom cijele sezone.

Četvrtak donosi novi obračun na relaciji PAOK - Hrvati. Vidjet ćemo može li Dinamo prekinuti prokletstvo koje prati hrvatske predstavnike u obračunima s tim solunskim klubom.

Ne zaboravite pogledati ni Kladionicu te Trofej Tomislava Stipića.

Uživajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider