Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što radi Čačić?

Utakmicu po utakmicu (22): HNL zimski klasik - Loš, lošiji, kaos!

U HNL-u je odigrano treće kolo poslije zimske stanke, a naši voditelji u 22. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu pretresli su sve aktualnosti proteklog vikenda.

Zaključeno je 20. kolo SuperSport HNL-a, a obilježili su ga ponovo izuzetno teški vremenski uvjeti. Voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu osjetili su ih na vlastitoj koži, no ipak su uspjeli nešto odraditi za vikend, a njihove zaključke možete pronaći u 22. epizodi koju možete pogledati od 21 sat u ponedjeljak na gol.hr-u.

Derbi začelja pa Jadranski derbi

Ovotjedni podcast otvorili su "utakmicom za šest bodova", odnosno derbijem začelja koji su u nedjelju odigrali Gorica i Šibenik te zaključili kako su domaćini danas gori, nego što je bio Hrvatski dragovoljac lani.

Komentirali su situaciju koja trenutačno pogađa "turopoljski Real Madrid", ali se i osvrnuli na sve promjene koje je uveo novi/stari trener Šibenika Damir Čanadi.

Jasno, na tapeti su bili i akteri Jadranskog derbija Hajduk i Rijeka, a Igor Ćurković još ne može prežaliti prilike koje su Bili propustili na startu proljetnog dijela prvenstva.

"Spavao sam kao beba poslije sinoćnje utakmice, budio se svakih pola sata i vrištao", našalio se Ćurka.

Je li Čulina trebao suditi derbi?

U Rijeci je sad potpuno druga situacija u odnosu na prvi dio sezone, a na klupi s novim trenerom Sergejom Jakirovićem izgledaju sve bolje. Pala je i usporedba njegove situacije s onom kroz koju prolazi njegov kolega na suprotnoj strani nedjeljnog derbija Ivan Leko.

I dok je Jakir sjeo na klupu Rijeke bez velikog rizika i velikih očekivanja, Lekina situacija u Hajduku je dijametralno suprotna, smatraju naši podcasteri.

Nisu mogli, a ne dotaknuti se i suđenja Ante Čuline, mladog suca koji uopće nije trebao biti delegiran na ovom susretu.

Garcia trener godine, što radi Čačić?

Dinamo, kao ni prvi pratitelj Hajduk također nije u bajnoj situaciji, ali u ovom slučaju krimen ide na dušu treneru Modrih Anti Čačiću, koji tvrdoglavo ne odustaje od nekih svojih postulata u inat svima onima koji misle da nisu ispravni. Prije svega se to odnosi na forsiranja Roberta Ljubičića na lijevom beku.

I dok se veliki pate, Istra igra sjajno, a njezin trener Gonzalo Garcia ističe iz kola u kolo svoju kandidaturu za trenera godine u HNL-u.

Sve te teme i još mnogo toga pogledajte u 22. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u videu na početku teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider