Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trofej Tomislava Stipića

Bjelica napravio početničku pogrešku, Čačić u disbalansu s pomoćnicima i Zekićev slavodobitni povratak

Trofej Tomislava Stipića stavio je HNL-ove trenere na velika iskušenja, tko je najbolje slušao naš modni sud, a tko nije pazio pogledajte u 2. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Podcast Utakmicu po utakmicu ulazi u svoj drugi tjedan na portalu gol.hr i vjerujemo kako svi ljubitelji Supersport HNL-a znaju kako nove epizode mogu očekivati svakog ponedjeljka od 21 sat. Također, vjerujemo kako znate i da svakog ponedjeljka radimo "power rankingse“ najbolje odjevenih HNL-ovih trenera.

Možda vi ne znate, ali treneri dobro znaju. U Trofeju Tomislava Stipića za 2. kolo imamo za vas spreman novi modni sud naše kritične četvorke

Šefove HNL klubova ćemo rangirati svako kolo na osnovu njihovog stila odijevanja, a na kraju sezone modno najosvješteniji HNL trener dobit će tu čast da ga stave u istu rečenicu s HNL-ovom modnom ikonom Tomislavom Stipićem.

Nenad Bjelica uzeo je premijernu titulu, u 2. kolu mu se ne piše dobro, jer je napravio početničku pogrešku. Drugo kolo zaredom pojavio se identično obučen! Nenade, Nenade…

Njegov suparnik u proteklom kolu, Lokomotivin Silvio Čabraja ponovo se okrenuo klasici. Obukao je traperice i bijelu košulju, ali ponovio je identičnu grešku kao prošli tjedan.

Dinamov šef Ante Čačić ponovio je Sean Conery stajling, kombinacija crno-plavo previše podsjeća na hrvatsku policiju, a ima problem i na široj razini – prevelik je disbalans s njegovim pomoćnicima. Ovaj biznis-casual i kontrast sa sportskom elegancijom njegovih pomoćnika jednostavno bode u oči.

Istrin trener Gonzalo Garcia ponovo je naišao na odobravanje Matea Pukšara, kao u proteklom kolu, ali provalili su ga kolege sa voditeljskih stolica i optužili da mu amenuje ove kombinacije samo zato jer zapravo imaju identičan stil.

"Ovo je Mateo Pukšar na špici“, tvrdi Ivan Ljubić.

Zoran Zekić imao je dobre kritike i u 1. kolu HNL-a, a u drugom je odlučio još podići ljestvicu. Pukšar je oduševljen prikladno zavrnutim rukavima:

"Idealno za ljetni koncert Petra Graše u tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku“, započeo je Ljubić, a završio Pukšar.

Samir Toplak je odlično otvorio u 1. kolu, bio blizu ponijeti Stipićev trofej, ali bio je tijesno drugi i to je čini se odigralo svoje jer se na okršaju sa Šibenikom pojavio u kombinaciji koja nije dobro sjela našem modnom četvercu.

Trener gostiju, Damir Čanadi došao je u mladenačkoj kombinaciji, koja je oduševila našu Valentinu, međutim nije bio dovoljno hrabar da bi ugrozio ovotjednog pobjednika Zorana Zekića.

Više pronađite u 2. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider