Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Haenelseri

Varaždinci prije Istre neobično trenirali, Kačavendi liječnik ukrao pažnju i Sammirov savjet Boškoviću

Varaždinci se polako uspinju na ljestvici HNL-ovih influensera u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Premijernih 90 minuta podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u je iza nas. Nadamo se da vam se sviđa novi format, koji na našem portalu ide svakog ponedjeljka iza 21 sat i da naši ljubitelji Supersport HNL-a uživaju u novim rubrikama kao što uživa naš voditeljski četverac.

U prošlotjednoj epizodi ekipa podcasta predstavila je novu rubriku Haenelseri, u kojoj će na tjednoj razini komentirati aktivnosti HNL-ovih zvijezda na društvenim mrežama. Debitirali su s Krstanovićem, TolićemStipićem, a u drugoj epizodi na red su došla nova imena.

Ovaj tjedan imamo pet objava za izdvojiti, a svoje su odradili Varaždinci. Filip Mekić i Matija Kolarić pripremali su se za Istru umočeni do koljena u gnojivo. Sve to objavili su na društvenim mrežama, Mateo Pukšar oduševio se njihovom objavom, a Ivan Ljubić bi ih pogurao HSS-u za promidžbeni plakat.

Drugi je na red došao svježe operirani igrač Lokomotive Lukas Kačavenda koji se javio iz bolničke postelje, ali pažnju mu je ukrao nabildani liječnik.

Na drugoj strani svijeta, oko 13 tisuća kilometara istočnije od bolnice Sveti Duh javio se Tonći Mujan, bivši igrač Hajduka i Deportiva, koji je nedavno potpisao ugovor s vijetnamskim prvoligašem Hanoijem.

Poslije Mujanove objave ponovo su na red došli Varaždinci, a ovaj put je s fotografijom počastio Igor Postonjski. Na fotografiji je slavlje Varaždina poslije pobjede u Puli, a varaždinski nogometaši počastili su se sladoledom za važna tri boda i tagirali podcast Utakmicu po utakmicu u objavi. Sladoledom je navodno počastio strijelac Fran Brodić.

Za kraj je svoje minute u našoj rubrici dobio legendarni Sammir, koji je prije desetak godina dao upute dvostrukom strijelcu Lokomotive za preokret protiv Osijeka Blažu Boškoviću.

Cijelu 2. epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu pogledajte u videu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider