Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
imamo novi studio

Utakmicu po utakmicu (2.9.2024): Prvenstvo ipak nije odlučeno

Ovo kolo Supersport HNL-a igrali su se veliki i mali derbi pa je jasno što je izdominiralo 5. epizodom podcasta Utakmicu po utakmicu.

Mnogi mrze ponedjeljak, ali ljubitelji Supersport HNL-a tu imaju aduta više jer je to dan za podcast Utakmicu po utakmicu.

U petoj etapi domaće nogometne utrke igrala su se dva derbija, onaj Hajduka i Osijeka u subotu, odnosno nedjeljni između Rijeke i Dinama pa je jasno da su ta dva susreta „pojela“ veći dio ove epizode.

No, najprije naši gledatelji, a oni su i ovaj put izrešetali voditeljsku četvorku u Q&A-u kao što Kulenović rešeta suparničke mreže ove sezone.

Riječ dvije naš je kvartet potrošio na europske nastupe Dinama i Rijeke prošli tjedan, ali veliki uspjeh Modrih zasjenio je veliki debakl Rijeke.

Veliki derbi na Rujevici

Poslije europskih uzbuđenja na dnevni red došlo je ono zbog čega uostalom naši gledatelji dolaze gledati ovaj podcast, a to su bili HNL derbiji.

Najprije onaj koji se igrao zadnje, odnosno okršaj Rijeke i Dinama na Rujevici. Bilo je govora o sustavu u kojem su Modri zaigrali, njihovom emotivnom pražnjenju poslije ispunjenog prvog cilja u tekućoj sezoni i o problemu trećeg napadača.

Ivan Ljubić dodao je još nekoliko pozicija na kojima bi Jakirović, Marić i društvo mogli potražiti opcije.

Isti problem ima i Rijeka, ali naši voditelji smatraju kako će ga ubrzo riješiti. Ne ubrzo, nego odmah, a ponudili su i tri vrlo zanimljiva imena koja bi mogli uskoro preseliti na Rujevicu. Otkrili su da je i jedan igrač iz Đalovićeve momčadi mogao odseliti s nje, ali ponuda je bila preniska s obzirom na to da je dio te love Dinamov.

Mali derbi na Poljudu

Poslije tog derbija razgovor je preselio na Poljud na kojem je Hajduk dočekao Osijek, međutim prije nego što su ijednu riječ o utakmici izustili pozabavili su se odlascima Sahitija i Perišića.

Bilo je govora i o dolascima, preciznije dolasku Stipe Biuka kojeg očekuje bitno drugačija situacija od one iz koje je otišao. Postupci Gennara Gattusa poslije utakmice konačno su objašnjeni, a Igor Ćurković otkrio je detalj o Ivanu Rakitiću koji će oduševiti mnoge.

Poslije razgovora o derbijima, svoj su segment dobile i ostale utakmice, a sve su podvukli standardnim rubrikama, kladionicom i HNL-serima.

E da, imamo novi studio, a u njemu je "štrik za veš". Ako želite da nešto od vašeg kluba visi na njemu, slobodno nam pošaljite.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook