Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kalibar iznad...

Odjidja-Ofoe je i ranije često dolazio u Hrvatsku na odmor: "Top igrač! Kad je igrao u Poljskoj, cijela liga je gledala"

Vadis Odjidja-Ofoe najveće pojačanje Hajduka

Voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu istaknuli su Vadisa Odjidju-Ofoea kao najveći misteriji trenutačno u Hajdukovoj momčadi, ali svakako igrača koji bi vrlo skoro trebao raditi razliku.U drugoj epizodi druge sezone podcasta Utakmicu po utakmicu veći dio otišao je jasno na derbi Dinama i Hajduka u 1. kolu Supersport HNL-a.

"I zadnji put smo ga spominjali, kad bude spreman, bit će najbolji igrač lige. Leki je bilo nepojmljivo kad smo prije mjesec dana razgovarali o njegovom dolasku“, otvorila je temu Vale.

"Odjidja nije stranac kad su u pitanju ovi prostori, bio je prošli tjedan zadnji put, dolazi u Split redovito na odmor. Znao je sve o derbiju. Igrači, Leko i Kalinić su mu približili priču kako bi sve moglo izgledati kad dođe. Daleko je od idealnog stanja, ali kad je ušao u igru, promijenio je tijek. Koliko je smislenih stvarni napravio…“, započeo je Ćurka.

"Sreo sam Olivera Zeleniku nedavno i rekao mi je da ga se sjeća iz Poljske. Kaže, kad je igrao, cijela liga ga je gledala, kad je bio na terenu, svi su bili oduševljeni jer je kalibar iznad. Kad je spreman, čovjek je za najveće dosege.“

Odjida-Ofoe je u Poljskoj igrao za Legiju,a Zelenika je branio za Lechiju.

Više o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz 1. kola Supersport HNL-a saznajte u 2. epizodi druge sezone podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider