Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krenuo je HNL

Utakmicu po utakmicu (24.7.2023.): Miriše na....

U 2. epizodi druge sezone podcasta Utakmicu po utakmicu bilo je govora o Vječnom derbiju, Opus Areni i ostalim aktualnostima 1. kola Supersport HNL-a.

Podcast Utakmicu po utakmicu u 2. epizodi druge sezone obradio je sve zanimljivosti iz 1. kola Supersport HNL-a.

Dinamo i Hajduk pojeli polovicu emisije

Jasno, najveći dio podcasta potrošili su na analizu derbija Dinama i Hajduka na Maksimiru. Poraz Modrih iznenadio je mnoge, pa i naše voditelje, a Igor Ćurković iz prve ruke posvjedočio je situaciji u svlačionici poslije utakmice.

Istaknuli su ulazak Vadisa Odjidje-Ofoea kao trenutak koji je prelomio veliki derbi, a za „junaka iz sjene“ kažu kako je u tih pola sata što je igrao pokazao samo djelić svojih sposobnosti. Riječ je o igraču koji bi uskoro trebao izbaciti Benrahua iz udarne momčadi, smatraju naši voditelji.

Na Dinamovoj strani nije bilo govora o pojačanjima jer ih praktički nije ni bilo, to je veliki problem jer je sezona već debelo započela, no s konačnim dolaskom Mihaljčenka to bi se moglo promijeniti.

Modra pojačanja i opcije Leki

Pojačanje im je trebao biti i ostanak Brune Petkovića, ali hrvatski reprezentativac bio je sjena samog sebe u derbiju. Bio je dobar do promašenog jedanaesterca, međutim pucao ga je „kao da ga je sram da netko ne kaže da se trudio“. Ivan Ljubić ima rješenje za taj problem…

Veliko pojačanje Dinama bit će Ukrajinac Mihaljčenko, a pokaže li se kao pogodak, mogao bi riješiti Modrima dvije pozicije, ovu bolnu lijevog beka, koja bi oslobodila Ljubičiću mjesto na njegovoj prirodnoj poziciji u sredini veznog reda.

Ivan Leko saznao je za rigoroznu kaznu, a naši su voditelji u iščekivanju najavili koje su mu opcije kad ona konačno dođe i prisjetili se rekordera.

Pukšara Opus Arena bacila na dupe

Od svih ostalih tema, svakako najaktualnija je bila službena premijera osječke Opus Arene, ona je pak oduševila našeg Matea Pukšara koji je komentirao susret Osijeka i Slaven Belupa u subotu.

U Rijeci ih je oduševio dvojac Niko Janković – Toni Fruk, kojem je obojici ovo bio službeni prvi nastup kao igračima Rijeke, iako je ovaj prvi lani već bio na Rujevici na posudbi. Ovaj potonji ušao je u igru i u samo 20-ak sekundi pokazao kakvo će pojačanje biti Jakiroviću i društvu.

Sve su zaključili rubrikama, pitanja čitatelja, kladionica i HNL-seri. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider