Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u punom sastavu

Utakmicu po utakmicu (19.02.2024.): Boys are back in town

Još jedno kolo Supersport HNL-a je za nama, još jedan podcast Utakmicu po utakmicu je pred nama.

Karavana Supersport HNL-a prošla je i kroz 23. postaju na svom ovogodišnjem putu, a tamo ju je 23. put ove sezone dočekao voditeljski kvartet podcasta Utakmicu po utakmicu.

Ova je epizoda kao i mnoge ove sezone započela Q&A-om, a kao i svaki put dosad naši gledatelji nisu se ustručavali pitati što ih zanima. Na repertoaru su bili Ivan Nevistić, Fran Brodić i Marko Dabro, između ostalih...

Analizu kola otvorili su utakmicom aktualnog lidera HNL-a Rijeke i Lokomotive, a imali su štošta reći o karakteru koji je svojim igračima usadio Željko Sopić. Usput, Sopa i njegova ekipa su prvi prešli magičnu bodovnu granicu otkako je lige 10 ovo kolo i jure ka svom drugom naslovu u povijesti.

Slijedila je utakmica Rudeša i Hajduka na ukletom travnjaku u Kranjčevićevoj, na kojem je protekli vikend stradao Mihael Žaper, no čini se kako bi se broj žrtava na "najnapučenijem HNL travnjaku" sljedeće sezone mogao i povećati...

Dinamov tjedan iz snova dobio je također svoje minute, a jedna od priča bio je status Arbera Hoxhe, koji je ovaj vikend, prvi put od svog dolaska iz Koprivnice, utakmicu započeo na klupi.

Sjajna partija Ivana Nevistića na golu mogla bi promijeniti odluku Dinama da Nikolu Čavlinu povuče iz Lokomotive na koncu tekuće sezone.

Svoj veliki segment dobila je utakmica Osijeka i Gorice, a najviše se razgovaralo o sjajnom Ramonu Mierezu i njegovom ogromnom značaju za aktualnu momčad Osijeka. S druge strane u Gorici je malo splasnula euforija i momčad koja je sjajno gurala pod Dinkom Jeličićem već pet utakmica nije uzela ni bod.

Za kraj su se osvrnuli na već pomalo zaboravljeni susret Slaven Belupa i Istre 1961 u petak. Ovi prvi doveli su ozbiljno pojačanje u smiraj zimskog Mercata, a ovi drugi su se preporodili pod novim trenerom.

Za kraj su standardno odradili kladionicu i to je bilo to...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Ključ Hajdukovog uspjeha! 🔑⚪

📸: Duje Klaric / CROPIX
Ozbiljne optužbe na račun Dinama. 🧐

📸: Goran Sebelic / CROPIX
UŽIVO iz Salzburga: Centar RB-a
Najveći, da je s nama, bi danas slavio svoj 60. rođendan. ❤️🇭🇷

"A dani se vrte,
ka basket, ka srića,
najlipšu si priču,
o mladosti priča." 🏀

📸: CROPIX