Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Došli smo do kraja

Utakmicu po utakmicu (17): Sumrak saga na kraju HNL jeseni

Pred vama je najnovije, 17. ovosezonsko izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu.

Kolo SuperSport HNL-a odigrano tijekom vikenda nije bilo potpuno jer utakmica Gorica - Varaždin je bila odgođena, ali unatoč tome događanja nije nedostajalo.

Naprotiv, ova četiri susreta ponudila su pregršt uzbuđenja i situacija za komentirati, što su i učinili Igor Ćurković, Ivan Ljubić, Valentina Miletić i Mateo Pukšar u najnovijem izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu.

Kaos u Koprivnici

Pritom je, očekivano, u prvom planu bila utakmica Slaven Belupo - Hajduk i sve ono što se događalo oko nje. Od velike nervoze na obje strane još od samog početka utakmice preko spornih odluka suca Ante Čuline pa do toga da je pomoćni sudac Anto Marić pogođen stolicom - svega toga dotaknuo se naš voditeljski kvartet.

Razgovarajući o isključivo nogometnom aspektu cijele priče, naglasili su prvi ovosezonski prvenstveni pogodak Filipa Krovinovića i čak 19. zgoditak Ivana Krstanovića Hajduku.

Dinamova sedmica na Rujevici

Dinamo je protunjao Rujevicom, natamburao je Rijeku sa sedam komada i zimsku stanku čeka sa šest bodova viška i jednom utakmicom manje u odnosu na drugoplasirani Hajduk. Briljirao je u toj utakmici Mislav Oršić, baš kao i Josip Mišić koji se ipak nije našao na konačnom popisu izbornika Zlatka Dalića za Svjetsko prvenstvo u Katru.

Modri su tako u velikom stilu okončali svoje nastupe u službenim utakmicama za ovu godinu, ostavivši Rijeci gomilu problema uoči prvenstvene pauze i prijelaznog roka.

Šibenik loš, ali nije najgori

Na utakmici Lokomotiva - Istra 1961 dosuđen je jedanaesterac o kojem se također pričalo, dok je glavna priča sa susreta Šibenik - Osijek dvostruki strijelac Dion Drena Beljo. Što se tiče Šibenčana, oni su definitivno, kako pokazuje vrijeme, pogriješili s promjenom trenera i dovođenjem Marija Cvitanovića koji je od svog dolaska uspio osvojiti samo tri boda (za razliku od 10 koliko je uzeo njegov prethodnik).

Ipak, Šibenčani još neko vrijeme mogu mirno spavati jer Gorica je klub koji u najlošijoj situaciji dočekuje zimsku pauzu.

Naši voditelji dali su generalne ocjene klubovima za ovo tzv. polugodište, baš kao što su to učinili i s trenerima u standarnoj rubrici "Trofej Tomislava Stipića". Vrlo sadržajni ovaj put bili su Haenelseri, a na samom kraju podcasta Ljubić je pozvao sve gledatelje i nogometne obožavatelje i kolekcionirare da se priključe humanitarnoj akciji Županijske lige za borbu protiv raka iz Splita.

Cijelu 17. epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu pogledajte u videu na vrhu članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider