Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To je glavna tema

Kakvo je to suđenje bilo u Koprivnici? Usporedili smo mišljenja sudačkih eksperata

Glavna tema 17. izdanja podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u bila su događanja na utakmici Slaven Belupo - Hajduk.

Iza nas je posljednje HNL kolo u ovoj kalendarskoj godini, a pred nama novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu, u kojem je glavna tema bio sraz Slaven Belupo - Hajduk.

Zasigurno najluđa i najincidentnija utakmica HNL-a ove sezone završila je bez pobjednika, u doslovnom i prenesenom značenju. Nisu pobijedili ni Slaven Belupo ni Hajduk jer na travnjaku je rezultat bio 2:2, a kad se poslije jedne utakmice toliko priča o suđenju i incidentima koji su se dogodili, onda slobodno možemo zaključiti da tu pobjednika - nema.

U najnovijem izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu, koje možete pogledati večeras na gol.hr-u od 21:00, jedan od naših voditelja Ivan Ljubić secirao je utakmicu tako da je analizirao što su o spornim sudačkim odlukama rekli Bruno Marić i Mario Strahonja.

Što kaže Marić, a što Strahonja?

"Detaljno sam izvadio sve što se dogodilo na toj utakmici, i prilike i diskutabilne situacije, a s obzirom na to da u Hrvatskoj imamo prilike čuti dva eksperta u javnom prostoru, išao sam vidjeti koliko su kompatibilne njihove analize. Gdje se slažu, gdje se ne slažu, što je čisto, što nije, da vidimo u brojkama kakva je to zapravo bila utakmica u Koprivnici", najavio je Ljubić.

"Jednu stvar htio bih istaknuti - bila je to mučna utakmica."

Kakav su zaključak donijeli Ljubić i ostatak našeg voditeljskog kvarteta te o kojim je sve drugim temama bilo govora po završetku posljednjeg ovogodišnjeg HNL kola, pogledajte u cijelom podcastu ispod teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider