Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fino i friško

Utakmicu po utakmicu (16): Bogata HNL trpeza

U nedjelju je kompletirano 16. kolo HNL-a, a ponedjeljak je vrijeme za novu epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu.

Zaključeno je 16. kolo Supersport HNL-a, a naš voditeljski četverac u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu pretresao je sve najvažnije teme iz domaćeg nogometa u najboljih 90 i kusur minuta posvećenih hrvatskom nogometu na interenetu.

U posljednjoj epizodi naši voditelji pohvalili su se poklonima koje su dobili od fanova i prijatelja, a kako to obično biva s ovim podcastom, u novoj epizodi podigli su ljestvicu. Ovaj put uz bogatu HNL trpezu, koja je na meniju svakog vikenda, trpeza je doslovno bila bogata. Bilo je voća, suhomesnatih proizvoda, čak i butelja vina s etiketom na kojoj je logo Utakmicu po utakmicu.

Najprije meza pa arbajt

Poslije reda "meze“ na red je došao "arbajt", a epizodu su otvorili derbijem kola koji su na Poljudu odigrali Hajduk i Osijek. Pretresao se status aktualnog v.d.-a trenera Mislava Karoglana te raspravljalo hoće li u tom statusu ostati i poslije Mundijala u Kataru.

Poslije još jedne sjajne predstave Marka Livaje u bijelom dresu aktualiziralo se pitanje "koliko je on zapravo dobar“, a poslije pohvala Livaji i Karoglanu, pale su kritike na račun Osijekovog trenera Renea Pomsa, koji je zbog nekoliko krivih procjena doživio svoj drugi poraz na klupi.

Dinamov prvi čovjek i čovjek koji je od druge momčadi dogurao do Premier lige

Dinamova pobjeda protiv Šibenika bila je očekivana, kao i način na koji su Modri do nje došli, a nekoliko minuta dobio je i slavljenik Josip Mišić, koji je za vikend 100. put igrao u plavom dresu u svojoj karijeri.

Spomenuli su i Dinamovo odgađanje Kup utakmice protiv Splita, pojedini članovi voditeljskog kvarteta smatraju kako je to bilo nepotrebno, a pojedini se slažu kako će hrvatskom prvaku pauza preko tjedna dobro doći u zgusnutoj polusezoni.

Prisjetili su se i drugoligaške utakmice na kojoj su igrala dvojica igrača koji su kasnije u karijeri isprobali najveću scenu, Bjelorus Vitalij Lisaković i Brazilac Gabriel. Prvi je igrao u Ligi prvaka poslije kratke karijere na Hitrec-Kacianu, a drugi protekli vikend riješio derbi u Premier ligi.

Adio Angelovski

Igor Angelovski ostao je protekli vikend bez posla u Gorici, a Mateo Pukšar smatra kako je Makedonac bio trener s najviše kredita u povijesti hrvatskog nogometa, ali malo je nedostajalo da se ta utakmica uopće odigra jer je na samom početku netko od navijača Istre bacio petardu koja je eksplodirala nedaleko od Goričinog golmana Banića.

Na utakmici Slavena i Lokomotive jedinoj nije bilo golova ovo kolo, a Ivan Ljubić samo je njih čekao jer su na stadionu u Koprivnici prošli vikend osvanule nove, novcate mreže. Duge, bijele duboke kao na Dragau u Portu.

Sve to zaokružili su standardnim rubrikama u posljednjem dijelu današnje epizode.

Navedene teme i još puno više pronađite u 16. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u videu na početku teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider