Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Balkon Boysi

Utakmicu po utakmicu (15.04.2024.): Pa uz karte i bevandu gledam Rudeša

Novi ponedjeljak znači novu epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu.

Domaći nogomet ušao je polako u ciljnu ravninu, Rijeka i Dinamo ostali su u utrci, ali to ne znači da tema u podcastu Utakmicu po utakmicu ne nedostaje.

Prvenstvena utrka u HNL-u od proteklog vikenda spala je na samo dva kandidata, Rijeku i Dinamo, pa se dosta umirio razgovor o povijesnoj sezoni, međutim ne nedostaje zanimljivih tema kad se razgovara o domaćem nogometu.

Derby della Učka i Dinamove odluke

Naša četvorka svoju je ovotjednu raspravu započela tradicionalnim pitanjima gledatelja, a analizu kola otvorili su Derbyjem della Učka, koji su odigrali Istra 1961 i Rijeka u proteklom kolu. Lider prvenstva uspješno je zaobišao još jednu minu i mirno plovi ka derbiju s Modrima.

Dinamo je pak ovaj vikend još jednom rutinski slavio, ali tko zna bi li susret u Turopolju bio tako miran da Ivan Nevistić nije sjajno reagirao u 13 minuti na priliku Gabrijela Rukavine. Pred Dinamom je uzbudljiv kraj sezone, ali čekaju ih i neke odluke uoči početka prijelaznog roka. Konkretno, što učiniti s Gabrijelom Vidovićem i Takurom Kanekom.

Depresija u bijelom

Nogometaši Hajduka, spomenuli smo, više se nemaju rezultatski čemu veseliti do kraja sezone, ali ih očekuju brojne teške odluke. Tko će biti novi predsjednik, tko novi trener i hoće li im trebati novi sportski direktor. A promijene li se sve te karike, za očekivati je i da će biti promjena i u kadru.

Utakmica Varaždina i Lokomotive prošla je nekako ispod radara, ali to je bilo i za očekivati s obzirom na to da su njihove situacije prilično jasne. Loksa se još doduše nada izlasku u Europu.

Tako bi prošla vjerojatno i utakmica Rudeša i Slaven Belupa, međutim u njoj su se dogodile dvije bitne stvari, prva je da su domaćini i matematički ostali bez izgleda za ostankom u prvoj ligi, a druga je sad već legendarni Rudeš Boy koji je sa svog balkona gledao susret.

Za kraj još red kladionice i to je to…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider