Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što se to fino kuhalo?

Utakmicu po utakmicu (13): Paklena HNL kuhinja

U 13. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu uz sve domaće nogometne aktualnosti naši voditelji dotaknuli su se teme izgradnje stadiona i Dinamove utakmice u Ligi prvaka.

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu je stigla, 13. po redu. Uz sve domaće nogometne aktualnosti, kojih je bilo puno, naš voditeljski četverac dotaknuo se i pitanja izgradnje stadiona u Hrvatskoj te Dinamovih šansi u posljednjih 180 minuta u skupnama Lige prvaka.

Kontroverze na utakmici Gorice i Hajduka

Najkontroverznija utakmica ovog vikenda u Supersport HNL-u igrala se u Velikoj Gorici, a na susretu protiv Hajduka glavnu ulogu imao je sudac Dario Bel. Mateo Pukšar pokušao je pronaći objašnjenje Belove katastrofalne utakmice u delegiranju sudaca.

Naš polarizirani studio ponudio je i svoje viđenje Vječnog derbija koji se igra u petak na Poljudu, dinamovac Ivan Ljubić govorio je iz "plavog kuta", a hajdukovac Igor Ćurković ponudio perspektivu s "bijele strane".

Hrvatski Manuel Neuer

Na susretu Osijeka i Lokomotive nije bilo prevelikih iznenađenja, može se reći kako je ovih 2:0 bilo i očekivano. Naši voditelji primijetili su sve bolju formu domaćih u prvenstvu, ali istaknuli su čovjeka koji je stajao na suprotnoj strani. Golmana Istre Lovru Majkića kojeg zovu "hrvatskim Manuelom Neuerom".

Usput su se dotakli i moguće zadnje utakmice Osijeka u Gradskom vrtu. Bijelo-plavi bi se početkom sljedeće kalendarske godine trebali preseliti na Pampas, no Pukšar sumnja kako će sve biti spremno za početak druge polovice sezone u Supersport HNL-u jer još trebaju ishoditi uporabnu dozvolu, a za nju će trebati odigrati par prijateljskih utakmica.

Misteriji Tonija Teklića

Susret Dinama i Varaždina obilježio je misterij Tonija Teklića. Ponajbolji veznjak ove sezoe u ligi nije bio u zapisniku koji je medijima podijeljen na stadionu Maksimir, međutim iznenada se ipak našao u prvih 11.

Sve spomenute aktualnosti začinit će standardne rubrike Kladionica, Haenelseri, Trofej Tomislava Stipića i preporuka tjedna.

Više pronađite u 13. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u videu na početku članka.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider