Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
samo kup ostaje

Utakmicu po utakmicu (13.05.2024.): Bol u gostima

Dinamo je obranio naslov, Rijeka ga više ne može sustići, ali slijedi im okršaj u Kupu, sve o prošlom kolu Supersport HNL-a i velikom finalu Kupa saznajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Supersport HNL proteklo kolo je i matematički riješen, a za ovaj ponedjeljak podcast Utakmicu po utakmicu pojavio se u nešto prorijeđenom sastavu, s Mateom Pukšarom za kormilom, odnosno Igorom Ćurkovićem i "najboljim petim“ Vladom Bobanom na palubi.

Nije bilo Valentine Miletić i Ivana Ljubića, koji je doduše imao opravdano jer se prošli vikend oženio, a ovim putem želimo mu sve najbolje u bračnim vodama.
Iako je sastav bio dosta izmiješan, nisu odustali od provjerene taktike i otvorili su pitanjima naših gledatelja, ali ubrzo poslije predjela za stol je stiglo glavno.

Prorok Ademi potvrdio naslov

Dinamo je pobjedom protiv Osijeka iskoristio kiks Rijeke te potvrdio obranu naslova prvaka, no utakmica nije prošla bez repova. Jedan od njih bio je onaj okršaj Ristovskog i Matkovića, koji je uz sudjelovanje u incidentu pokazao zašto se toliko priča o njemu.

Susret je riješio kapetan Arijan Ademi, a simbolično je iz nekoliko razloga što ga je zabio upravo on jer je njegov govor u svlačionici bio ključan trenutak teške sezone Modrih. Sergej Jakirović u njoj je otišao od tragičara do heroja, međutim na koncu je ipak pokazao što zna.

Retro finale Kupa

Rijeka je svoje davno izgubila u prvenstvu, a ovaj izmiješani sastav koji je Željko Sopić poslao na travnjak upisao je treći poraz zaredom i u lošem ritmu ide na megdan prvaku u finalu Kupa. Utakmica u srijedu igrat će se po "retro pravilima“ jer se vraća pravilo gola u gostima za te dvije utakmice.

Ono će ipak više odgovarati Modrima, smatraju voditelji i dodaju kako zbog njega očekuju zatvorenije utakmice.

Gospodine Perišiću

Hajdukovci su svoje pak izgubili i u prvenstvu i u kupu ove sezone pa rasterećeni odrađuju posljednju fazu sezone. Iz remija s Istrom s njihove strane izdvojili su tek golčinu Ivana Perišića i njegov gospodski potez odmah poslije. Riječ dvije dobio je i obračun Tramezzanija i Ivankovića.

Slijedila je rasprava o utakmici Lokmotive i Slaven Belupa, a analizu kola podvukli su s komentarom na Vladinu Goricu i Rudeš. Bonus su bili komentari na drugoligašku situaciju, na mlađe kategorije i futsal.

Za kraj odradili su prognoze na kladionici i to vam je to…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX