Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
široka klupa

Utakmicu po utakmicu (12.02.2024): Dva fale, a dva viška...

Dvojica standardnih voditelja podcasta Utakmicu po utakmicu su izostala ovaj put, ali ništa zato - imamo širu klupu od Hajduka.

Iza nas je još jedno uzbudljivo kolo Supersport HNL-a za vikend, a to znači da je danas na redu analiza u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Naš veseli kvartet ovaj put je došao napola, Valentina je vodila cijelu priču, a Igor Ćurković sekundirao je preko video poziva. Pukšara i Ljubića za ovu priliku zamijenio je dvojac Dnevnika Nove TV Vlado Boban i Stipe Antonijević.

Kako je Jakir još na klupi?

No, za razliku od pojedinih HNL momčadi, naše podcastere nisu poremetile brojne rotacije i ponovo su dali 120 posto od sebe kako bi odgovorili na sva pristigla pitanja svojih fanova u Q&A-u, a kao i svaki put dosad, bilo ih je puno i bila su zanimljiva.

Lajtmotiv podcasta, jasno, bilo je Jakirovićevo neuspješno iskupljenje protiv Lokomotive, a Silvijo Čabraja i društvo još jednom su pokazali da se najozbiljnije nadaju tom četvrtom mjestu na kraju sezone. Ali uz svu svoju stručnost, iskustvo i poznavanje tematike nisu mogli objasniti kako i zašto Jakirović još sjedi na klupi Dinama.

Sahiti progovorio jezik i što s Laszlom

Utakmicu Hajduka i Slaven Belupa obilježili su Nikola Kalinić i Emir Sahiti. Ovaj prvi sjajnim potezima kojima je otključao blok Farmaceuta, a ovaj drugi asistencijama.

No, hajdukovce nije oduševio samo svojim igrama, nego i svježe savladanim hrvatskim jezikom. Kako se jezikoslovac Sahiti snašao s našim jezikom, otkrio je Igor Ćurković.

Na Poljudu je trenutačno jedna od najboljih situacija kad je u pitanju širina kadra u novijoj povijesti splitskog Hajduka, a ono što su prije bili problemi s kadrom, danas su slatke brige. Jedna od njih je gdje sad smjestit Laszla Kleinheislera.

Od šireg popisa repke do treće opcije u klubu

Svoj segment jasno dobili su i aktualni lideri HNL tablice, nogometaši Rijeke, ali veći dio rasprave s te čudne utakmice otišao je na temu katastrofalnog stanja terena.

Unatoč teškom terenu dva komada zabio je raspoloženi Jorge Obregon, koji polako ali sigurno iz statusa džokera s klupe prelazi u status prvotimca, a kako je sad tu i Mirko Marić, ispada kako je Franjo Ivanović od kandidata za širi popis reprezentacije došao do treće opcije u klubu.

Po riječ dvije, dobili su još i Varaždin, Istra 1961, Rudeš i Osijek, a sve su podvukli kladionicom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider