Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uživajte!

Utakmicu po utakmicu (11.12.2023.): Hej Slavene, još ste živi

Pred vama je novo izdanje podcasta Utakmicu po utakmicu.

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu započela je, sad već možemo reći, tradicionalnom rubrikom Q&A odnosno pitanjima gledatelja i odgovorima naših voditelja koji su bili u punom sastavu.

Valentina Miletić, Igor Ćurković, Mateo Pukšar i Ivan Ljubić u nešto manje od dva sata pretresli su sve vezano uz SuperSport HNL.

Gledatelje su zanimala njihova mišljenja vezana uz Dinamove aktivnosti u nadolazećem zimskom prijelaznom roku, zatim može li Rudeš pod vodstvom Davora Mladine ostati u ligi, koje su najveće slabosti Dinama i Hajduka uoči velikog derbija i još puno toga.

Vodeći Hajduk je u ovom kolu uzeo samo bod u gostima kod Lokomotive, na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu koji ne pamti tako dobru posjetu u utakmicama kojima su Lokosi bili domaćin. Briljirali su vratari, Nikola Čavlina i Ivan Lučić, naročito domaći čuvar mreže koji je bio igrač utakmice i u finišu je spriječio da sva tri boda odu u Split.

Dinamo je uz dosta muke iščupao tri boda protiv Rudeša na Maksimiru, u utakmici koju je obilježila čudna odluka suca Jakova Titlića da svira kraj u okolnostima kakvi su bili (sudar vratara i igrača u kaznenom prostoru, nakon toga korner).

Bez Lindona Selahija, koji je očito označen kao novi "izdajnik", Rijeka je doživjela blamažu, primivši četiri pogotka od Slaven Belupa na Rujevici.

Pobjednika nije bilo u Varaždinu gdje se Osijek spasio golom u sudačkoj nadoknadi, a remizirali su i Gorica i Istra 1961 koja je od treće minute imala igrača više u Turopolju.

U ovotjednoj epizodi pogledajte i Kladionicu, a ne zaboravite posjetiti našu humanitarnu aukciju - sudjelujte i vi, učinite dobro djelo i osigurajte sebi ili nekoj dragoj osobi sjajan božićni poklon.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider