Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Milan prije Salzburga

Utakmicu po utakmicu (11): Ono kad netko dobije otkaz, a ti imaš pravovremenu informaciju

Pogledajte 11. epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu.

Domaći nogomet vratio se vratio poslije reprezentativne pauze, a s njim se vratio i podcast Utakmicu po utakmicu. Pogledajte novu, 11. epizodu u nešto malo izmijenjenom voditeljskom sastavu. Standardnog Igora Ćurkovića nije bilo ovaj put, ali njegove cipele ispunio je sportski reporter Dnevnika Nove TV i komentator utakmica Vatrenih Milan Stjelja.

A reprezentacija u Final Fouru Lige nacija, mladi na Euru

Razlog pauze u HNL-u bile su reprezentativne obaveze, a naš voditeljski četverac detaljno je pretresao situaciju u A vrsti i plasman na Final Four Lige nacija s komentatorom Nove TV Milanom Stjeljom, koji je stigao u goste, ali i komentirali su nastupe U-21 reprezentacije, konkretno Bišćanovo nepozivanje Marina Ljubičića za utakmice dodatnog doigravanja za plasman na U-21 Euro.

Jadranski derbi

Jadranski derbi imao je ovaj vikend drugo izdanje i ponovo je ogled Rijeke i Hajduka iznjedrio Bile kao pobjednike. Naš četverac bez kormilara dao je svoje viđenje situacije s Chidoziejem Awaziemom i je li on trebao biti isključen na tom susretu, a pričalo se i o poslu koji je Serse Cosmi u svom kratkom mandatu na klupi prvoligaša s Kvarnera obavio.

Naime, već je drugi put morao na megdan Karoglanovom Hajduku i oba puta epilog je bio identičan. Rijeka nije puno napredovala pod vodstvom iskusnog talijanskog stratega, ali nije imao ni laganu zadaću jer je dvaput igrao s Bilima i jednom s Osijekom, ponajboljim hrvatskim momčadima, no pravi ispit očekuje ga sljedeći tjedan kad mora na noge Gorici.

Dinamov rekord i nastavak Lige prvaka

Bilo je govora i o Dinamovoj utakmici protiv Slaven Belupa te rekordan start Modrih u prvoj ligi, a naši su voditelji iskoristili priliku za malu digresiju i spomenuli gostovanje Modrih u šesnaestini finala Kupa kod Borinaca u Jarmini. Govorilo se jasno i o nastupu Modrih u Ligi prvaka protiv Salzburga.

Gabriel Grealish Groznica

Mateo Pukšar postao je viralan protekli tjedan jer je Lokomotivinom Gabrielu Groznici nadjenuo nadimak Grealish, a u novoj epizodi podcasta dao nam je genezu cijele priče te otkrio kako se sad prati s „hrvatskim Grealishom“ na društvenim mrežama.

Smjene trenera u HNL-u

Ovaj put nijedan trener nije snimljen poslije snimanja našeg podcasta, ali su naši voditelji napravili presjek dosadašnje situacije sa smjenama u HNL-u. Posljednji prvoligaški trener koji je smijenjen ove sezone bio je Šibenikov sad već bivši šef Damir Čanadi.

Njega je na klupi odmijenio Mario Cvitanović, koji je protekli vikend već imao vatreno krštenje na klupi prvoligaša sa Šubićevca, a njegov dolazak, konkretnije Čanadijeva smjena bili su veliko iznenađenje za naše voditelje.

Problemi sa suđenjem u drugoj ligi

Naša četvorka komentirala je ovaj put i situaciju s lošim suđenjem u drugom rangu hrvatskog nogometa, a svoja iskustva s drugoligaški sucima iz doba dok je nosio dres HAŠK-a da je njegov bivši igrač Milan Stjelja.

Standardne rubrike Kladionica, Trofej Tomislava Stipića, Haenelseri i Kviz začinile su teme koje su se provlačile hrvatskim nogometom kroz tjedan.

Sve navedeno i još puno toga pogledajte u devetoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider