Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
posebne upute

Policija u Splitu na oprezu: Jadranski derbi je utakmica visokog rizika

Ulazi u stadion bit će otvoreni dva sata prije početka utakmice, od 15:30, stoga policija poziva posjetitelje da dođu ranije.

Navijači Hajduka (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Nogometna utakmica Hajduk - Rijeka koja će se igrati na Poljudu u nedjelju u 17:30 proglašena je utakmicom visokog rizika te će policija poduzimati mjere iz svoje nadležnost, priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

Policija je u subotu izvijestila kako će mjere i radnje iz svoje nadležnosti poduzimati u koordinaciji sa Stožerom za osiguranje utakmica visokog rizika Ravnateljstva policije sukladno propismo za takva događaje.

S obzirom na očekivani veliki interes gledatelja, policija poziva sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama.

Igrači Hrvatskog dragovoljca Kaos u Hrvatskom dragovoljcu: Igrači traže barem 50 eura da se pojave na treningu divider

Za gostujuće navijače predviđen je prihvat od strane policijskih službenika na izlazu s autoceste A1 - naplatna postaja Dugopolje.

Ulazi u stadion bit će otvoreni dva sata prije početka utakmice, od 15:30, stoga policija poziva posjetitelje da dođu ranije kako bi nakon obavljenih pregleda, provjera osoba i ulaznica mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion.

Vozače pak upozorava da vozila ne ostavljaju na mjestima gdje je zabranjeno zaustavljanje i pakiranje. Prometni redari zajedno s policijom na dan održavanja javnog okupljanja sankcionirat će vozače nepropisno parkiranih vozila, posebno u ulicama Zrinsko-Frankopanska, Hrvatske mornarice, VII Kaštela i Put Supavla, te će vozila za koja budu postojali uvjeti za premještanje biti premještena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider