Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pa ovo je top

Urnebesna usporedba legende hrvatskog rukometa i napadača iz HNL-a: "Daj mu zicera, on će napucati vratara u glavu"

Marko Dabro je mogao na svom kontu imati puno više golova, ali promašio je dosta izglednih prilika otkako je ove zime stigao u Varaždin.

Proteklo kolo SuperSport HNL-a otvorili su Istra 1961 i Varaždin. Domaćini su slavili, a u gostujućim redovima Marko Dabro nije imao svoj golgeterski dan.

"Marko Dabro ima problema sa zicerima, na njegovu žalost. Što kompleksniija situacija, Dabro će zabiti. Dabro će zabiti s 30 metara, Dabro će podvaliti neku savršenu loptu", komentirao je Mateo Pukšar u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu, a onda je Ivan Ljubić bacio urnebesnu usporedbu:

"Igor Vori. Daj zicera Voriju, on će napucati protivničkog vratara u glavu, a daj mu neku nemoguću loptu spusti na crtu, on će zabiti neku šraubu. Cijela karijera Igora Vorija ti je ta priča", kazao je Ljubić.

"Sad se Dabri skupilo par zicera i onaj penal koji mu je Nevistić obranio. Mogao je biti na sedam, osam golova od dolaska. Vidiš koliko je produktivan. Da je igrao cijelu sezonu, mogao je biti na 15-ak pogodaka. To je Dabro", zaključili su naši voditelji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider