Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nitko nije očekivao

VIDEO Urnebesna scena iz Bundeslige: Bjelica prevodio Xabiju Alonsu i sve oduševio

Xabi Alonso nije baš vješt s njemačkim jezikom pa je na pitanje odgovarao na španjolskom.

Nenad Bjelica (Foto: Profimedia)

Još je mali put ostao ispred nogometaša Bayera iz Leverkusena da matematički osiguraju naslov prvaka Bundeslige, u 28. kolu slavili su u gostima kod Union Berlina s 1:0.

Domaći sastav kojeg vodi hrvatski strateg Nenad Bjelica dobro se držao velikim dijelom prvog poluvremena, a onda je Union Berlin sve prosuo u završnici prvih 45 minuta. Prvo je u trećoj minuti nadoknade Gosens zaradio drugi žuti karton, dok je u osmoj minuti nadoknade dosuđen jedanaesterac za Bayer kojeg je Wirtz pretvorio u 1:0.

Athletic Bilbao VIDEO Španjolci dodijelili prvi trofej sezone: Pogledajte kako je srpski nogometaš ispao tragičar divider

U nastavku je klub iz Leverkusena umrtvio igru, čuvao je gol prednosti te je došao u situaciju da već u idućem kolu matematički osigura naslov prvaka. Trenutačno Bayer ima čak 16 bodova više od drugoplasiranog Bayerna.

Bjelica oduševio Xabija Alonsa

Za Union Berlin od 63. minute je zaigrao hrvatski reprezentativac Josip Juranović, dok je Josip Stanišić kroz cijelu utakmicu ostao na gostujućoj klupi za pričuve.

Nakon utakmice dogodila se jedna zanimljiva situacija. Naime, Xabi Alonso nije baš vješt s njemačkim jezikom pa je na pitanje odgovarao na španjolskom.

Bjelica se nakon toga sam ponudio i preveo Nijemcima sve što je Alonso pričao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider