Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve na jednom mjestu

Posebne upute za navijače koji dolaze na utakmicu Dinamo - Atalanta!

Dinamo je dan uoči utakmice izdao posebne upute za sve navijače koji će doći u Maksimir bodriti momčad Nenada Bjelice.

Dan uoči prve utakmice Dinama u Ligi prvaka protiv Atalante zagrebački klub objavio je korisne informacije vezane za navijače. U nastavku donosimo sve najvažnije informacije vezane za utakmicu, koja započinje u 21 sat, a čiji tekstualni prijenos možete pratiti na našem portalu GOL.hr.

Mislav Oršić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Povijesna noć Dinama: Četiri komada Atalanti u rapsodiji na otvaranju Lige prvaka! divider

OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 19:00 sati. Pozivamo navijače da dođu što ranije da izbjegnu veliku gužvu te da na vrijeme zauzmu svoje mjesto na tribini.

Od 20:00h na terenu stadiona Maksimir kreće zabavni program uz DINAMO FAN TV kada su na rasporedu zanimljivi razgovori i gosti koje će gledatelji moći pratiti na semaforu. Pozivamo zato sve navijačice i navijače da već od 20 sati budu na svojim mjestima na tribinama.

Informacije o posebnoj regulaciji prometa na dan utakmice pročitajte klikom ovdje.

Ovim putem dodatno molimo sve navijače, a posebno navijače na tribini Istok da poštuju raspored sjedenja na tribini, da sjede na mjestima ispisanim na njihovim ulaznicama te da ostave prolaze i stepenice prohodnima!

FAN ZONA SVETICE

Za navijače Dinama i zagrijavanje uoči utakmice Lige prvaka otvaramo fan zonu Svetice - glazba, zabava, ugostiteljska ponuda.

Fan zona će biti otvorena na dan utakmice od 17:00 do 23:30h.

Pretpodaja ulaznica 17.9.

Trbina sjever gore 120kn

Radno vrijeme Ticket pointa:Utorak, 17.9. od 11 do 19h

Prodaja ulaznica na dan utakmice 18.9.

Tribina sjever gore 150kn

Radno vrijeme Ticket pointa: Srijeda, 18.9. od 11 do 21:45h

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Godišnje ulaznice GOLD vrijede za ovu utakmicu.

ONLINE PRODAJA

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Atalanta kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

FAN SHOP STADION MAKSIMIR

Na dan utakmice fan shop Dinama na stadionu Maksimir radit će od 9:00 do 23:30h.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Više o kampanji FAIR PLAY NA TRIBINAMA pročitajte na www.fairplay.gnkdinamo.hr.

ZABRANJENI PREDMETI

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30cm te sa šiljatim vrhom.

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.

DOZVOLJENI PREDMETI

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo.

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider