Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nogometaši Osijeka

VIDEO Upoznajte mlade nade hrvatskog nogometa: Srušili su PSG i osvojili poznati turnir

Pioniri Osijeka osvojili su jaki međunarodni turnir u Maleziji.

Pioniri Osijeka osvojili su jaki međunarodni turnir u Maleziji, a u finalu su pobijedili superbogati PSG. Podcijenili su Francuzi momčad iz Slavonije i njihovo zajedništvo.

Reporter Tin Kovačić posjetio je mlade nogometaše Osijeka za Dnevnik Nove TV i podijelio njihovu priču.

"Mislim da je ključ bio u našem zajedništvu, što smo svi bili kao jedno. Borili smo se jedan za drugoga, bila je to naša najbolja utakmica“, kazao je trener pionira Osijeka, Matej Žitnjak.

"To je bilo kao san. Rano smo primili gol iz nepostojećeg penala, ali brzo smo izjednačili i pred kraj sam zabio za 2:1", rekao je mladi igrač Osijeka, Dražen Jaman koji riječima ne može opisati kakve je emocije proživio u tom trenutku.

Matej Grahovac izabran je za najboljeg vratara turnira, ali i ostali će se nogometaši teško obraniti od mnogobrojnih skauta.

"Ima puno upita, posebno za one koji odskaču kvalitetom. Spustila se dobna ljestvica što se tiče ugovora, agenata. Već od desete godine igrači imaju ugovore i agente", rekao je trener.

Talentirani nogometaši imaju samo jedan cilj, žele zaigrati za seniore Osijeka, ali i hrvatsku nogometnu reprezentaciju:

"Tražimo od njih da budu pravi, da se znaju kulturno ponašati. Da u svakom trenutku predstavljaju Osijek i Hrvatsku, kao što smo predstavljali na turniru u Maleziji", zaključio je trener Osijekovih pionira.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider