Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sitne provokacije

VIDEO Navijački derbi već je počeo: Boysi na splitskoj Rivi zapalili plave dimne bombe

Hajduk i Dinamo susrest će se ove subote na Poljudu u sklopu 27. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove subote na Poljudu nas čeka jedan od najvažnijih velikih derbija proteklih godina. Hajduk dočekuje Dinamo za kojim zaostaje pet bodova i ima imperativ pobjede, dok su Zagrepčani svjesni da bi i remijem vrlo vjerojatno izbacili najvećeg rivala iz utrke za naslov prvaka.

Sve ulaznice za ovaj derbi već odavno su razgrabljene, a koliki je interes među navijačima najbolje svjedoči podatak da se po prvi put u povijesti dogodilo da su pretplatnici i članovi Hajduka pokupovali sve što se nudilo (slobodne prodaje nije ni bilo).

Veliko zanimanje iskazali su i navijači Dinama, oni su u jednom danu kupili svih 1470 ulaznica za gostujuću tribinu stadiona Poljud (jugozapad).

Nema sumnje da će se navijački derbi 'igrati' i na tribinama, a uvertira u ono što slijedi u subotu zbila se u ranim jutarnjim satima ovog petka. Nekolicina Bad Blue Boysa došla je na Rivu u Splitu gdje su zapalili nekoliko dimnih kutija (tzv. dimnih bombi) obojenih u plavu boju.

U videu kolega s portala Dalmacija Danas može se vidjeti kako je Riva 'obojena' u plavo te kako u desnom kutu nekolicina osoba, za koje se pretpostavlja da su Bad Blue Boysi, trčećim korakom napušta mjesto događaja.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Gol Marka Livaje u derbiju

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider