Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak "kiks"

Novak u Bundesligi iznenadio velikog favorita, Leipzig melje i šalje ozbiljnu poruku

Union Berlin na domaćem je terenu priredio iznenađenje svladavši u Borussiju Dortmund s 3-1...

Union Berlin slavi pobjedu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Novak u Bundesligi Union Berlin na domaćem je terenu priredio iznenađenje, svladavši u subotu Borussiju Dortmund sa 3-1.

Dvostruki strijelac za Union Berlin bio je Marius Bülter (22, 50), a jedan pogodak dodao je Sebastian Andersson (75), dok je za Borussiju Dortmund gol zabio Paco Alcácer (25).

Marin Čilić (Foto: AFP) Čilić u osmini finala US Opena: Veliki obračun s Nadalom! divider

Čini se da "Crno-žuti" iz Dortmunda nastavljaju tamo gdje su stali prošle sezone, kada su imali puno "kikseva" i propustili su veliku šansu da osvoje prvenstvo pokraj neuvjerljivog Bayerna.  

Jedino su nogometaši Leipziga zadržali stopostotni učinak nakon tri kola. Oni su dan ranije u gostima svladali Borussiju iz Moenchengladbacha sa 3-1.

U 3. kolu Bundeslige Ivan Perišić zabio je svoj prvi gol u dresu Bayerna, a bio je i asistent za 1-1. U strijelce se ponovno upisao i veznjak Wolfsburga Josip Brekalo.

Vasil Lomačenko i Luke Campbell (Photo: PA Images/PIXSELL) Spektakl u Londonu: Sjajni Ukrajinac sredio zlatnog Britanca divider


Na Allianz Areni nogometaši Mainza iznenadili su domaćine ranim vodstvom, u 6. minuti strijelac je bio Jean-Paul Boëtius. No, do kraja prvog poluvremena sve je sjelo na svoje mjesto.

Na 1-1 poravnao je francuski reprezentativni branič Benjamin Pavard u 36. minuti, i to nakon što ga je uposlio Ivan Perišić, koji je lijepo ubacio ma drugu vratnicu.

Bayern je poveo pogotkom Davida Alabe u 45. minuti, a na 3-1 povisio je Ivan Perišić, koji je u 54. minuti zabio glavom, a asistencijom mu je uzvratio Pavard. Do kraja za Bayern, kojeg vodi Niko Kovač, zabili su još Coman (64), Lewandowski (78) i Davies (80) za uvjerljivu pobjedu 6-1.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider